Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Da život bude slađi, a odrasli mlađi.

Festival poslastica i slatkiša u Domu omladine Beograda

25. i 26. maja u Domu omladine Beograda, partnera manifestacije, biće održan Festival poslastica i slatkiša SLADAK ŽIVOT. 

Posetioci Festivala moći će da uživaju u zavodljivim, slatkim delikatesima proizvedenim ručno u radionicama malih proizvođača. Svi do jednog zaljubljeni su u svoj posao i to je najbolja garancija da će se i posetioci zaljubiti u njihove poslastice!

Biće izloženo bezbroj vrsta čokolade, širok izbor marmelade, džemova i slatkih kremova, divnih torti, pralina i bajadera, sitnih i krupnih kolača, fantastičnih sladoleda, meda, krofni, puslica i vanilica, francuskih medenjaka, slatkih pita i rolata, ukratko - neodoljiv izbor slatkih čarolija. 

A biće i zdravih slatkiša, bez šećera i s malo kalorija.

 Recept je jednostavan, kaže jedan od izlagača: „Prirodni sastojci vrhunskog kvaliteta + mnogo ljubavi + pregršt mašte = nezaboravan ukus koji nepca čini srećnim”.

Poslednji vikend maja u Beogradu, sam centar grada, kultno mesto za okupljanje - dovoljno razloga da zasladite sebi život i posetite Festival poslastica i slatkiša. Ili ako više volite - zasladite svojim prisustvom Sladak život. 

Gde? Dom omladine Beograda 

Kada? 25 - 26. maj od 10 - 21 časova

Ulaz? 250 din, besplatno za decu do 10 god (u pratnji roditelja)

Za sve informacije: 

www.sladakzivot.rs   www.facebook.com/events/1179398222233356 

 

Share