Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Prijavite se na takmičenje Diageo Bar Akademije

Predstavljajte Srbiju na internacionalnom takmičenju barmena i osvojite priliku da posetite Johnnie Walker ambasadu u Škotskoj...

Takmičenje je deo programa obuke barmena pod nazivom Diageo Bar Akademija. U pitanju je besplatan program obuka za lokale koji sarađuju sa kompanijom Delta DMD, generalnim uvoznikom i distributerom za Diageo portfolio u Srbiji. 

Ne propustite priliku da učestvujete u novom internacionalnom takmičenju u pravljenju koktela na bazi džina. Nakon završenog prvog kruga, na temu viskija u toku je džin deo takmičenja, a ukupno 10 finalista (po 5 iz oba dela) će se takmičiti u nacionalnom finalu koje će biti organizovano sredinom maja, za titulu predstavnika Srbije. Na internacionalnom takmičenju, predstavnik Srbije će imati prilku da osvoji VIP pozivnicu za Diageo World Class Finals 2019. u Glazgovu, kao i da oseti unikatno iskustvo u Johnnie Walker kući u Edinburgu.

Diageo Bar Akademija, osnovana je sa ciljem podizanja kvaliteta sveukupne usluge u HoReCa sektoru kada su u pitanju alkoholna pića, a kroz serije treninga fokusirane na različite kategorije pića (viski, rum, votka, džin) pružaju zaposlenima u lokalu (barmenima, konobarima, menadžerima...) znanje o alkoholnim pićima, savete kako unaprediti uslugu u lokalu, na adekvatan način preporučiti piće gostu, praktične informacije o načinu pripreme pića, ali i načine za postizanje brzine rada, uz zadržavanje kvaliteta serviranja.

Od ferbuara u toku su treninzi na temu votke i džina, a svi zainteresovani se mogu prijaviti na iste slanjem maila na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem sajta www.deltadmd.rs

Više detalja o samom DBA takmičenju i korake kako se prijaviti možete naći na www.dbatakmicenje.rs

Za više detalja o Diageo Bar Akademiji posetite www.diageobaracademy.com

 

Share