Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Najbolja vina regiona u Beogradu

Beograd će 23. marta biti domaćin odabranim najboljim vinarima iz regiona koji će presdstaviti svoja najbolja vina na prvom Grand Tastingu u hotelu Metropol Palace.

U pitanju je potpuno novo iskustvo za ovdašnje ljubitelje vina, manifestacija na kojoj će najbolji vinari iz država nastalih raspadom Jugoslavije lično predstaviti najbolja vina iz svojih podruma. Svojevrsna regionalna vinska liga šampiona, jedinstvena prilika da se na jednom mestu probaju najbolja vina od Slovenije do Severne Makedonije. Biće tu i vina kojih nikada nije bilo na tržištu Srbije, kao i onih kojih praktično odavno nema jer su sve količine na tržištu prodate, a ostalo ih je nešto tek po privatnim arhivama vinara.

Za razliku od drugih vinskih manifestacija u regionu, Grand Tasting je isključivo pozivnog karaktera, a budući da će se točiti mnoga raritetna vina čija je cena veoma različita, svaki posetilac uz ulaznicu dobija katalog s opisom svih vina, vinsku čašu i apoene u vrednosti od 2.000 dinara, svojevrsni wine money pomoću kojeg će moći da proba i pije vina po želji. Takođe, na licu mesta će biti postavljeni i punktovi za dokupljivanje vinskih apoena, a biće omogućena i kupovina vina na flašu.

Kako bi se stvorili maksimalni uslovi za posetioce i prisutne odabrane vinare, broj ulaznica za ovaj vinski spektakl ograničen je na 700, u pretprodaji se mogu rezervisati i kupiti putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na telefone: +381 61 696 3560 i +381 64 111 8279, kao i online preko tickets.rs i na njihovim prodajnim mestima u Srbiji.

 

Share

Najnovije vesti


Good Food & Wine Festival, 5. septembra na Sava Promenadi

Na samom zalasku leta, od petka, 28. avgusta do nedelje, 6. septembra, biće održan drugi po redu Good Food & Wine Festival. Manifestacija koja se ove godine održava pod sloganom „Okusi ljubav na reci“, tokom festivalske nedelje okupiće više...Otvoren konkurs za nagrade KAKTUS 2020!

UNIQUE IN BEING DIFFERENT

Marketing mreža raspisala je konkurs za 6. nacionalnu dodelu godišnjih nagrada – KAKTUS 2020. Nagrade se dodeljuju u 24 kategorije, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i...Drive Café na Adi – novi koncept za nova letnja uživanja

Beograđani i gosti prestonice koji će ovoga leta uživati u čarima Ade Ciganlije, imaće priliku da kvalitetan predah naprave u novootvorenim Drive Café objektima na beogradskom «moru». Otvaranjem ovih objekata, dodatno je obogaćena mreža Drive...U nizu partnera sa kojima sarađuje, Glovo ostvario partnerstvo i sa lancem trgovina dm za komforniju, lakšu i bržu dostavu najtraženijih proizvoda

Kompanija za brzu dostavu “Glovo” od jula dostavlja na bilo koju adresu u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Nišu na kojoj se nalazite proizvode dm drogerija.Vina „Tikveš“ i „ Tikveš Châteaux & Domaines” osvojila četiri zlata i specijalnu nagradu na „Citadelles Du Vin 2020“ u Francuskoj

Na ovogodišnjem vinskom takmičenju„Citadelles Du Vin 2020“ održanom u Francuskoj vina Tikveši Tikveš Châteaux & Domaines“ osvojila su četiri zlatne i jednu specijalnu nagradu.