Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Završen »Barcaffé Barista Tour«

U sklopu prve službene turneje kafe u Srbiji »Barcaffè Barista Toura«, savršeni espresso je obišao Beograd, Kragujevac, Niš, Zlatibor i i stigao do Novog Sada, u kom je završio svoju ovogodišnju turneju.

Brojni gosti, među kojima su se našli i plivačica Nađa Higl, glumac Sloba Stefanović i naš poznati voditelj Miloš Maksimović oprobali su se u pripremanju vrhunskog espressa. U tome su im pomogli Barcaffe baristi, stručnjaci uz koje priprema kafe postaje prava umetnost.

Uz stručnu edukaciju u Barcaffè Barista Training centru u Ljubljani, ono što je još potrebno baristima u njihovom poslu je kvalitetan espresso, a Barcaffè posvećuje ogromnu pažnju na sve faze procesa kako bi upravo to i postigao. Barcaffè espresso pravi je koncentrat ukusa i aroma zahvaljujući upravo italijanskoj tehnologiji. Najnovija vrsta Barcaffè espressa je Barcaffè Divino - Barcaffè Divino 100% Arabica, super premium mešavina kafe, pakovana u limenci koja zadržava dugotrajnu svežinu ukusa, postojanu aromu a samim tim ima produženi rok trajanja.  Uz Barcaffè Divino, tu su i Barcaffè Fantasia, Barcaffè Maestoso i Barcaffè Tradicione - mešavine pripremljene od najkvalitetnijih zrna arabike i robuste. 

Barcaffé espresso – organizator turneje, osvajač je 6 zlatnih medalja na istaknutom međunarodnom takmičenju (International Coffee Cup Tasting) u Italiji.

Share

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...