Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  U Japanu lansiran novi IQOS 3 i IQOS 3 MULTI

Kompanija Filip Moris predstavila je u Japanu, kolevci ideje budućnosti bez duvanskog dima, najnoviju, unapređenu verziju svog revolucionarnog proizvoda IQOS-a - IQOS 3 i IQOS MULTI.  Pre četiri godine IQOS se prvi put pojavio upravo na japanskom tržištu i izazvao gotovo momentalnu, tektonsku promenu, do tada neviđenu i neočekivanu u duvanskoj industriji. Zahvaljujući Filip Morisu, proizvodi koji zagrevaju, a ne sagorevaju duvan postali su trend u duvanskoj industriji, a ova kompanija lider tog trenda, što je predstavljanje IQOS 3 i IQOS MULTI uređaja  i pokazalo.  Novi IQOS 3 i IQOS 3 MULTI rezultat su osluškivanja potreba korisnika u cilju unapređenja dizajna i poboljšanja korisničkog iskustva. Do sada je skoro 6 miliona odraslih osoba već ostavilo cigarete.

-Naš san je da stvorimo bolju alternativu za pušače, a ovaj proizvod je taj san pretvorio u stvarnost - on predstavlja pravu revoluciju za 1,1 milijardu pušača-izjavio je Andre Kalancopulos, generalni direktor kompanije Filip Moris. 

-IQOS 3 i IQOS 3 MULTI donose značajne pomake i poboljšanja i inovacije ovog proizvoda i označavaju korak napred u ohrabrivanju svih odraslih pušača koji ne žele da prestanu da puše, da pređu na alternative bez duvanskog dima. Korisnici IQOS-a znaju da ovaj proizvod menja mnogo toga u njihovom životu – i mi im se zahvaljujemo, kao što se zahvaljujemo i Japanu, kao zemlji koja je lider u ovim pozitivnim promenama.

 

IQOS je revolucinarni proizvod iza koga stoji 12 godina naučnog rada. Aerosol koji se stvara usled korišćenja IQOS-a u proseku sadrži 90 odsto manje štetnih hemijskih materija u poređenju sa duvanskim dimom iz klasičnih cigareta. Rezultati dosadašnjih sveobuhvatnih kliničkih istraživanja pokazuju da potpun prelazak na IQOS predstavlja manji rizik po zdravlje u odnosu na pušenje. U proseku je 70 do 80 odsto korisnika IQOS-a ostavilo cigarete, što ovaj proizvod čini najboljom i najnaprednijom alternativom za tradicionalne cigarete. 

 

Share

Najnovije vesti


Danuška Kumara

Danuška Kumara

Glavni kuvar hotela Hyatt Regency Beograd Iris New Balkan Cuisine

Iris New Balkan Cuisine, fine dining restoran, Beogradu je pre nešto više od dve godine, kada je otvoren, doneo novi koncept ugostiteljstva. Malo ko je verovao u njegov opstanak, ali zahvaljujući ogromnom entuzijazmu zaposlenih i ljubavi prema...Tajna uspeha je u radu, posvećenosti i viziji

Mihailo Janković

direktor kompanije Nectar, govori za CaféBar network povodom obeležavanja jubileja, 20 godina uspešnog poslovanja kompanije NectarCoca-Cola inspirisala sve da budu Deda Mraz i usreće decu iz SOS sela Srbije

Ove Nove godine 170 dece iz SOS dečijih sela u Kraljevu i Sremskoj Kamenici iskusiće radost praznika i provesti nezaboravno zimovanje zahvaljujući građanima Srbije i kompaniji Coca-Cola. Godina u znaku Mujen Lux-a

Apart hotel MujEn Lux sa Kopaonika dobitnik je prestižne nagrade ZLATNA AMFORA za najuspešniji planinski kompleks u planinskim centrima Srbije koji tradicionalno dodeljuje revija YU Travel.