Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Najbolji pekari Srbije pripremali srce od hleba i pecivo za najmlađe

Tradicionalno, povodom Svetskog dana hleba kompanija Lesaffre uz pomoć najboljih pekara Srbije i pekara As obradovali su mališane iz ustanova za nezbrinutu decu širom Srbije srcem od hleba i donacijom u pecivu.

Pobednici ovogodišnje Pekarijade, zvanično najbolji pekari Srbije, pokazali su da su pored toga što su majstori svog zanata ujedno i pravi humanitarci i rešili da sa malo svoje pekarske magije obraduju i mališane iz “Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine” u Zvečanskoj. Oni su takođe,  deo svog znanja i veštine, u Pekarskom centru kompanije Lesaffre, preneli i najvernijim predstavnicima online zajednice „Mesimo zajedno“ sa kojima su nakon toga zajedno uručili donaciju i družili se sa najmlađima. 

  

-Želeli smo i ove godine da deci bez roditeljskog staranja širom Srbije, a povodom Svetskog dana hleba napravimo pravi mali praznik. Ponosni smo na naše pobednike Pekarijade, koji su na ovaj način pokazali da nisu samo izvrsni majstori već i veliki ljudi, koji misle o drugima. Pecivo je najlepše kada je pripremljeno od srca, te smo zato i ove godine održali simboliku donacije srca od hleba našim prijateljima iz ustanova za decu bez roditeljskog staranja. Ponosni smo što je i ovaj Svetski dan hleba protekao u humanom tonu, a znamo da je naša donacija otišla na najbolju moguću adresu-  izjavila je Milena Obradović, marketing menadžer u kompaniji Lesaffre.

Share