Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Predsednik Svetske asocijacije kuvara Tomas Gugler prvi put u Srbiji

The Plate, konferencija za profesionalne ugostitelje biće održana 19. i 20. oktobra u Beogradu, a događaj će otvoriti Thomas Gugler, aktuelni predsednik Svetske asocijacije kuvara. Internacionalni edukativni događaj za profesionalne ugostitelje, The Plate conference, biće održan 19. I 20. oktobra u beogradskom hotelu Radisson Collection.

Tokom ta dva dana renomirani šefovi kuhinja i HoReCa profesionalci će kroz interakciju sa publikom podeliti svoja iskustva, demonstrirati najnovije trendove i ponuditi rešenja za “goruće” probleme u kuhinji. 

Glavna zvezda biće Thomas Gugler – predsednik Svetske asocijacije kuvara (WACS), koji prvi put dolazi u Srbiju. Pored njega istaknuti govornici biće svetski poznati Michelin star šefovi Eyck Zimmer i Guillaume Iskandar, bivši direktor Michelin Guide Fausto Arrighi, ali i neki od najuspešnijih šefova iz regiona: Ivo Andrić, Hrvoje Zirojević, Ljubica Komlenić, Alma Rekić, Vanja Puškar, Milan Lekić, Sabina Jalšić i Branko Ognjenović. Njima će se na sceni pridružiti i: Annamaria Farina, Jovana Pejčić. Dejan Maksimović Max, Tamara Rakovac, Antoni Bradač i Vladimir Veljović. Spisak govornika i njihove titule pogledajte na ovom linku.

Pod sloganom “Serviramo najbolje znanje za ugostitelje” na jednom mestu okupiće se eminentni svetski i domaći šefovi kuhinja i drugi ugostiteljski radnici, kako bi razmenili iskustva i veštine, u praksi saznali šta su najnoviji trendovi i zajednički pokušali da pronađu rešenja za neke od izazova sa kojima se susreće ova industrija.

 

Share