Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Predsednik Svetske asocijacije kuvara Tomas Gugler prvi put u Srbiji

The Plate, konferencija za profesionalne ugostitelje biće održana 19. i 20. oktobra u Beogradu, a događaj će otvoriti Thomas Gugler, aktuelni predsednik Svetske asocijacije kuvara. Internacionalni edukativni događaj za profesionalne ugostitelje, The Plate conference, biće održan 19. I 20. oktobra u beogradskom hotelu Radisson Collection.

Tokom ta dva dana renomirani šefovi kuhinja i HoReCa profesionalci će kroz interakciju sa publikom podeliti svoja iskustva, demonstrirati najnovije trendove i ponuditi rešenja za “goruće” probleme u kuhinji. 

Glavna zvezda biće Thomas Gugler – predsednik Svetske asocijacije kuvara (WACS), koji prvi put dolazi u Srbiju. Pored njega istaknuti govornici biće svetski poznati Michelin star šefovi Eyck Zimmer i Guillaume Iskandar, bivši direktor Michelin Guide Fausto Arrighi, ali i neki od najuspešnijih šefova iz regiona: Ivo Andrić, Hrvoje Zirojević, Ljubica Komlenić, Alma Rekić, Vanja Puškar, Milan Lekić, Sabina Jalšić i Branko Ognjenović. Njima će se na sceni pridružiti i: Annamaria Farina, Jovana Pejčić. Dejan Maksimović Max, Tamara Rakovac, Antoni Bradač i Vladimir Veljović. Spisak govornika i njihove titule pogledajte na ovom linku.

Pod sloganom “Serviramo najbolje znanje za ugostitelje” na jednom mestu okupiće se eminentni svetski i domaći šefovi kuhinja i drugi ugostiteljski radnici, kako bi razmenili iskustva i veštine, u praksi saznali šta su najnoviji trendovi i zajednički pokušali da pronađu rešenja za neke od izazova sa kojima se susreće ova industrija.

 

Share

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...