Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Predsednik Svetske asocijacije kuvara Tomas Gugler prvi put u Srbiji

The Plate, konferencija za profesionalne ugostitelje biće održana 19. i 20. oktobra u Beogradu, a događaj će otvoriti Thomas Gugler, aktuelni predsednik Svetske asocijacije kuvara. Internacionalni edukativni događaj za profesionalne ugostitelje, The Plate conference, biće održan 19. I 20. oktobra u beogradskom hotelu Radisson Collection.

Tokom ta dva dana renomirani šefovi kuhinja i HoReCa profesionalci će kroz interakciju sa publikom podeliti svoja iskustva, demonstrirati najnovije trendove i ponuditi rešenja za “goruće” probleme u kuhinji. 

Glavna zvezda biće Thomas Gugler – predsednik Svetske asocijacije kuvara (WACS), koji prvi put dolazi u Srbiju. Pored njega istaknuti govornici biće svetski poznati Michelin star šefovi Eyck Zimmer i Guillaume Iskandar, bivši direktor Michelin Guide Fausto Arrighi, ali i neki od najuspešnijih šefova iz regiona: Ivo Andrić, Hrvoje Zirojević, Ljubica Komlenić, Alma Rekić, Vanja Puškar, Milan Lekić, Sabina Jalšić i Branko Ognjenović. Njima će se na sceni pridružiti i: Annamaria Farina, Jovana Pejčić. Dejan Maksimović Max, Tamara Rakovac, Antoni Bradač i Vladimir Veljović. Spisak govornika i njihove titule pogledajte na ovom linku.

Pod sloganom “Serviramo najbolje znanje za ugostitelje” na jednom mestu okupiće se eminentni svetski i domaći šefovi kuhinja i drugi ugostiteljski radnici, kako bi razmenili iskustva i veštine, u praksi saznali šta su najnoviji trendovi i zajednički pokušali da pronađu rešenja za neke od izazova sa kojima se susreće ova industrija.

 

Share

Najnovije vesti


Srbin među 10 najboljih na svetu

Aleksandar Josipović,direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju.Dan za limuNADU!

Svratište za decu i Centar za integraciju mladih 14. jula 2018. organizuju akciju pod nazivom Dan za limuNADU.Novi predsednik Udruženja pivara Srbije

Vladimir Vava, generalni direktor Carlsberg Srbija je od 25. juna ove godine preuzeo funkciju predsednika Udruženja pivara Srbije sa mandatom od dve godine.Tri razloga zbog kojih morate mudro odabrati ozvučenje za vaš lokal

Zato je važno da se ugostitelji, koji žele uspešan restoran pun zadovoljnih gostiju, zapitaju koliko pažnje zaista pridaju muzici.Bubble Jam početkom jula

Festival penušavih vina “Bubble Jam” održava se ove godine po četvrti put. Ovaj događaj zakazan je za 7. jul 2018. u Hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, tačnije na platou ispred hotela.