Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Dejvid Bekam i Gaj Riči otvaraju pab

Dejvid Bekam i Gaj Riči, bivši Madonin muž kupili su dvorac vredan 2.700.000 evra. Nekadašnji fudbaler i reditelj od ove nekretnine napraviće pab u koju će moći da dolaze samo odabrani. Ona će imati svoje privatne članove iz sveta filma, muzike i medija koji će uživati u pivu, ali i u skupocenim vinima koja će se služiti. Renoviranje objekta će koštati mnogo, ali dvojica prijatelja žele da stvore luksuz po ukusu bogataša.

 

"Dejvid ne može da dočeka da se lati posla, jako želi da napravi sve to", izjavio je izvor blizak bivšem sportisti, a prenosi Dejli mejl.

Gaj Riči, koji se bavi proizvodnjom piva, biće zadužen za taj deo posla u koji se Bekam neće mešati. U njega ima veliko poverenje i siguran je da će se kod njih točiti ono najbolje.

 

 

Palata se nalazi blizu porodične kuće Dejvida i Viktorije Bekam, u kojoj žive sa njihovo četvoro dece, sinovima Bruklinom (19), Romeom (16) i Kruzom (13) i ćerkom Harper (7).

 

Share

Najnovije vesti


Svako u srcu nosi svoju kafanu

Jovan Mrđenović

ugostitelj

Beograd 1867. slavi povratak kneza Mihaila Obrenovića iz Carigrada, gde mu je turski sultan uručio ferman o predaji srpskih gradova. U kafani Srpska kruna priređeno je veliko slavlje. Tim povodom došao je Jaša Ignjatović...Danuška Kumara

Danuška Kumara

Glavni kuvar hotela Hyatt Regency Beograd Iris New Balkan Cuisine

Iris New Balkan Cuisine, fine dining restoran, Beogradu je pre nešto više od dve godine, kada je otvoren, doneo novi koncept ugostiteljstva. Malo ko je verovao u njegov opstanak, ali zahvaljujući ogromnom entuzijazmu zaposlenih i ljubavi prema...Tajna uspeha je u radu, posvećenosti i viziji

Mihailo Janković

direktor kompanije Nectar, govori za CaféBar network povodom obeležavanja jubileja, 20 godina uspešnog poslovanja kompanije NectarCoca-Cola inspirisala sve da budu Deda Mraz i usreće decu iz SOS sela Srbije

Ove Nove godine 170 dece iz SOS dečijih sela u Kraljevu i Sremskoj Kamenici iskusiće radost praznika i provesti nezaboravno zimovanje zahvaljujući građanima Srbije i kompaniji Coca-Cola.