Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  The Plate konferencija

Konferencija će na jednom mestu okupiti eminentne svetske i domaće šefove kuhinja i druge ugostiteljske radnike kako bi razmenili iskustva i veštine, u praksi saznali šta su najnoviji trendovi i zajednički pokušali da pronađu rešenja za neke od izazova sa kojima se susreće ova industrija. 

Konferencija, će se održati 19. i 20.10.2018. godine u hotelu Radisson Collection Old Mill u Beogradu, namenjena je HORECA profesionalcima i svima iz sveta ugostiteljstva koji žele da prošire svoje znanje, čuju novitete, razmene iskustva i upoznaju neke od najuticajnih ljudi iz ovog sveta. Učesnici će imati priliku da budu deo niza interaktivnih predavanja, panela kao i da uživo prisustvuju prezentacionim kuvanjima. Konferenciji će otvoriti Thomas A. Gugler, predsednik Svetske asocijacije šefova, a učestvovaće najznačajnij kuvari, poslastičari, menadžeri i konsultanti za ugostiteljstvo, iz regiona i sveta.

 

 

Program će biti objavljen na sajtu konferencije 10.10.2018. u 10.00h

Share

Najnovije vesti


Nepušački lokali u Beogradu

Prema podacima iz 2013. godine (a noviji se očekuju u tekućoj, 2019. godini), u Srbiji puši svaki treći stanovnik stariji od 15 godina, njih čak 34,7%, dok je u Beogradu taj udeo tek nešto manji od nacionalnog proseka i iznosi 31,6%Četvrti festival kraft piva stiže u grad!

Vrteška koja će zavrteti Beograd: Četvrti festival kraft piva stiže u grad!CLOSE EYES, TASTE FOOD, DRINK WINE

Ekskluzivna večera Be@Château Lagrange – UNPRECEDENTEDJameson Green Up žurka

Jameson irski viski je i ove godine okupio više od 1000 najvernijih fanova i poznatih gradskih lica na zanimljivoj Green UP žurci održanoj u Beogradu.Prijavi se za Barcaffé Barista Cup

Prijavi se za Barcaffé Barista Cup – prvo regionalno latte art takmičenje