Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Dejan Pejčinović novi COO kompanije Mona

Dejan Pejčinović je od sada i zvanično Chief Operation Officer kompanije Mona Hotel Management. Dejan je svoju karijeru gradio u uspešnim i luksuznim hotelima, poput hotela Prezident Kovilovo, hotela Crystal u Beogradu, a po svemu sudeći najzapaženiji radni angažman je u hotelu Zira na poziciji General Manager gde je proveo oko 5 godina.

Podsetimo Hotel Mona na Zlatiboru biće ponovo rekonstruisan 2020. godine, najavio je generalni direktor kompanije Mona hotel management Ivan Vitorović na Hotel Summitu u Beogradu. Ovo će biti treća rekonstrukcija hotela od kada ga je preuzela kompanija Mona, a dosad je u objekat uloženo oko 10 miliona evra, rekao je Vitorović.

On je dodao i da je u hotelu na Zlatiboru trenutno u toku rekonstrukcija dečije igraonice, koja će biti proširena za 150 m2. U ovoj godini kompanija je, prema rečima Vitorovića, počela razvoj franšiznog modela sa brendom – Mona Plaza.

– Mona Plaza brend sa četiri zvezdice trenutno je u našem fokusu. Objekat na Zlatiboru postaće Mona Plaza, isto kao i hotel koji gradimo u Beogradu. Naša strategija se bazira na tome da razvijamo regionalnu prepoznatljivost ovog brenda – rekao je Vitorović.

 

On je dodao i da kompanija pregovara sa još dva hotela u Srbiji o ulasku u franšizu. Ti objekti mogli bi takođe da postanu Mona Plaza, kroz ugovor o menadžmentu.

Share