Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Italijani po 2 sata čekaju Starbucks kafu

U domovini espresa nastala je prava pomama za Starbucks kafom. Samo nekoliko dana nakon otvaranja, prvi Starbucks u Milanu osvojio je srca građana i turista koji čekaju i po dva sata samo da uđu i naruče kafu.

Ispred Starbucks koji je proglašen najlepšim na svetu protezao se tokom vikenda i 300 metara dug red, koji se ni u jednom trenutku nije smanjivao.

-U petak je padala kiša, a u subotu je sunčano. No inače je scena identična oba dana- rekli su svedoci. 

Starbaks u MIlanu otvoren je u prelepoj palati 7. septembra, a iako za kafu i kapučino čekaju i po dva sata, Italijani se žale da su njihove cene previsoke. 

-Dva sata u redu za kafu u Starbucks. Ne bih ni da mi plate. Bez reči sam- komentarisao je Mateo Salvini, italijanski ministar unutrašnjih poslova, rođen u Milanu.

Share

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...