Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nova boca Finlandia votke inspirisan ledom

Finlandia votka predstavila je novu, ledom inspirisanu bocu koja naglašava vrhunske sastojke, poreklo i čuveni kvalitet. Prepoznatljiv oblik boce, inspirisan ledom u pokretu, naglašava njen svež, oštar i pitak ukus.

Unapređena paleta boja koja se ističe i privlači pažnju, ostavlja utisak kakav se i očekuje od ovog svetski poznatog brenda. Naglašena priča o poreklu prikazana kroz reljefnu sliku jelena i sunca podržava slogan  ‘’votka iz zemlje ponoćnog sunca’’. Prefinjen i vrhunski dizajn, žig i istaknuto pozicioniran opis proizvoda potvrđuju kvalitet Finlandia Votke. 

Otelotvorujući najbolje iz Finske, nagrađivana Finlandia Votka, vodi poreklo iz iskonske prirode. U njen sastav ulazi čista izvorska voda sa glečera i najbolji suomi ječam, gajen pod ponoćnim suncem, dok vrhunska destilacija naglašava ove prirodne, netretirane sastojke i pretvara ih u svež, pitak i lagan prepoznatljiv ukus. Sastav kao i unapređen dizajn boce, čini  ovu votku jednstvenom.Proizvođač ovog globalno poznatog pića je kompanija Brown Forman, a  Srbiji za prodaju i distribuciju je zadužena kompanija Coca-Cola HBC Srbija.

 

Novi dizajn votke već je dostupan u Poljskoj, Finskoj i Češkoj, dok će u ostale delove Evrope, te i u Srbiju, stići do kraja godine. 

Share