Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Novi generalni direktor Puratos Srbija

Od 15. jula, 2018. novi Generalni direktor Puratosa Srbija je Ljubomir Milošević. Milošević se na ovoj poziciji našao zahvaljujući dugogodišnjoj uspešnoj karijeri razvijanoj na različitim rukovodećim pozicijama internacinalnih FMCG kompanija kao što su Procter & Gamble, Kraft Foods, Unilever i Mondelēz International.

Karijeru je započeo kao regionalni menadžer Gillette-a za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju. Usavršavao se na različitim vodećim pozicijama u kompaniji Procter & Gamble na poljima prodaje, strategije i razvoja tržišta Zapadnog Balkana. Karijeru nastavlja preuzimanjem i vođenjem prodajnog tima kompanije Kraft foods za teritoriju Zapadnog Balkana, a potom postaje Generalni direktor kompanije Unilever u Srbiji. Pre dolaska u Puratos, ostvaruje i značajnu internacionalnu karijeru u kompaniji  Mondelēz International gde je vodio prodajne strategije za teritoriju Bliskog istoka i Afrike. 

 

Svojim izuzetnim poznavanjem prirode i dinamike tržišta Zapadnog Balkana, iskustvom i energijom nesumnjivo će doprineti razvoju Puratosa kako u Srbiji tako i u regionu.

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.