Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Novi generalni direktor Puratos Srbija

Od 15. jula, 2018. novi Generalni direktor Puratosa Srbija je Ljubomir Milošević. Milošević se na ovoj poziciji našao zahvaljujući dugogodišnjoj uspešnoj karijeri razvijanoj na različitim rukovodećim pozicijama internacinalnih FMCG kompanija kao što su Procter & Gamble, Kraft Foods, Unilever i Mondelēz International.

Karijeru je započeo kao regionalni menadžer Gillette-a za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju. Usavršavao se na različitim vodećim pozicijama u kompaniji Procter & Gamble na poljima prodaje, strategije i razvoja tržišta Zapadnog Balkana. Karijeru nastavlja preuzimanjem i vođenjem prodajnog tima kompanije Kraft foods za teritoriju Zapadnog Balkana, a potom postaje Generalni direktor kompanije Unilever u Srbiji. Pre dolaska u Puratos, ostvaruje i značajnu internacionalnu karijeru u kompaniji  Mondelēz International gde je vodio prodajne strategije za teritoriju Bliskog istoka i Afrike. 

 

Svojim izuzetnim poznavanjem prirode i dinamike tržišta Zapadnog Balkana, iskustvom i energijom nesumnjivo će doprineti razvoju Puratosa kako u Srbiji tako i u regionu.

Share