Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Naš Happy Honey nagrađen u Njujorku

Startap kompanija, Happy Honey, nedavno je predstavila svoje zdrave proizvode na letnjem Fancy Food sajmu hrane u Njujorku održanog od 30. juna do 2. jula i doživela veliki uspeh. Nakon što je dobila nagradu za Najbolje uvođenje startap proizvoda, zdrave proizvode napravljene od sirovog meda u kombinaciji sa voćem i organskim kakaom i đumbirom, kompanija je predstavila na trodnevnoj izložbi u Javits centru. Happy Honey je osnovana pre samo godinu dana i uspela je da se   visoko pozicionira među zdravim, premijum proizvodima. Osim toga što su proizvodi poznati ne samo u Srbiji već i širom Norveške, Švajcarske, Slovenije, Nemačke, Hrvatske i Crne Gore, Happy Honey ostvario je vidljiv učinak i na tržištu Amerike. Proizvod je privukao veliku pažnju, a objavljen je i intervju na sajtu američkog Time magazina sa suosnivačem kompanije, Darkom Mandićem. Intervju je objavljen u on-line sekciji My Recipes za najbolju hranu za doručak u SAD koju prati više desetina miliona Amerikanaca. 

- Izuzetna je čast kada o vašem proizvodu članak objavi ugledna izdavačka kuća poput Time magazina. To je neverovatan uspeh za Happy Honey a samim tim i veliki podsticaj i priznanje za nas da sigurnim koracima osvajamo jedno ogromno tržište – rekao je Mandić.

Cilj ove inovativne kompanije je da promeni način na koji ljudi vide slatkiše i poslastice i da ponudi nešto potpuno novo, posebno, specifično i pre svega kvalitetno tržištu. Proizvod se sastoji od sirovog meda, bez dodataka šećera i aditiva, što mu daje glavnu prednost u odnosu na prerađene proizvode koji su puni šećera. Dobija se posebnim načinom hladnog presovanja čime se čuvaju enzimi, proteini i ostali hranjivi sastojci. Sirovom medu se dodaje i voće poput šljive, kajsije i maline, a za posebne ljubitelje slatkiša organski kakao i đumbir, pa se proizvod može naći u 5 sjajnih ukusa. Ovaj slatkiš od meda ne predstavlja samo zamenu za šećer, već jača imuni sistem, smanjuje simptome alergije i povećava energiju. Kvalitet se potvrđuje u nemačkoj laboratoriji za med u Bremenu. Posle evropskih uspeha sa maloprodajnim objektima kao što su Jelmoli u Švajcarskoj, Merkator u Srbiji, Aroma i Benu u Crnoj Gori, Happy Honey je spreman da nakon Fancy Food sajma osigura sebi mesto na policama američkih prodavnica. 

Share

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u Nemačkoj



Beograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festival



TOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...



Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.



Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...