Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Naš Happy Honey nagrađen u Njujorku

Startap kompanija, Happy Honey, nedavno je predstavila svoje zdrave proizvode na letnjem Fancy Food sajmu hrane u Njujorku održanog od 30. juna do 2. jula i doživela veliki uspeh. Nakon što je dobila nagradu za Najbolje uvođenje startap proizvoda, zdrave proizvode napravljene od sirovog meda u kombinaciji sa voćem i organskim kakaom i đumbirom, kompanija je predstavila na trodnevnoj izložbi u Javits centru. Happy Honey je osnovana pre samo godinu dana i uspela je da se   visoko pozicionira među zdravim, premijum proizvodima. Osim toga što su proizvodi poznati ne samo u Srbiji već i širom Norveške, Švajcarske, Slovenije, Nemačke, Hrvatske i Crne Gore, Happy Honey ostvario je vidljiv učinak i na tržištu Amerike. Proizvod je privukao veliku pažnju, a objavljen je i intervju na sajtu američkog Time magazina sa suosnivačem kompanije, Darkom Mandićem. Intervju je objavljen u on-line sekciji My Recipes za najbolju hranu za doručak u SAD koju prati više desetina miliona Amerikanaca. 

- Izuzetna je čast kada o vašem proizvodu članak objavi ugledna izdavačka kuća poput Time magazina. To je neverovatan uspeh za Happy Honey a samim tim i veliki podsticaj i priznanje za nas da sigurnim koracima osvajamo jedno ogromno tržište – rekao je Mandić.

Cilj ove inovativne kompanije je da promeni način na koji ljudi vide slatkiše i poslastice i da ponudi nešto potpuno novo, posebno, specifično i pre svega kvalitetno tržištu. Proizvod se sastoji od sirovog meda, bez dodataka šećera i aditiva, što mu daje glavnu prednost u odnosu na prerađene proizvode koji su puni šećera. Dobija se posebnim načinom hladnog presovanja čime se čuvaju enzimi, proteini i ostali hranjivi sastojci. Sirovom medu se dodaje i voće poput šljive, kajsije i maline, a za posebne ljubitelje slatkiša organski kakao i đumbir, pa se proizvod može naći u 5 sjajnih ukusa. Ovaj slatkiš od meda ne predstavlja samo zamenu za šećer, već jača imuni sistem, smanjuje simptome alergije i povećava energiju. Kvalitet se potvrđuje u nemačkoj laboratoriji za med u Bremenu. Posle evropskih uspeha sa maloprodajnim objektima kao što su Jelmoli u Švajcarskoj, Merkator u Srbiji, Aroma i Benu u Crnoj Gori, Happy Honey je spreman da nakon Fancy Food sajma osigura sebi mesto na policama američkih prodavnica. 

Share

Najnovije vesti


Srbin među 10 najboljih na svetu

Aleksandar Josipović,direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju.Dan za limuNADU!

Svratište za decu i Centar za integraciju mladih 14. jula 2018. organizuju akciju pod nazivom Dan za limuNADU.Novi predsednik Udruženja pivara Srbije

Vladimir Vava, generalni direktor Carlsberg Srbija je od 25. juna ove godine preuzeo funkciju predsednika Udruženja pivara Srbije sa mandatom od dve godine.Tri razloga zbog kojih morate mudro odabrati ozvučenje za vaš lokal

Zato je važno da se ugostitelji, koji žele uspešan restoran pun zadovoljnih gostiju, zapitaju koliko pažnje zaista pridaju muzici.Bubble Jam početkom jula

Festival penušavih vina “Bubble Jam” održava se ove godine po četvrti put. Ovaj događaj zakazan je za 7. jul 2018. u Hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, tačnije na platou ispred hotela.