Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Vodimo te na Oktoberfest

Udruženje pivara Srbije je proglasilo dobitnike nagrada konkursa Vodimo te na Oktoberfest. Glavne nagrade, put u Minhen na Oktoberfest 2018 za 2 osobe dobili su Slaviša Vučinić i Mihajlo Vuksanović.  Ukupno petnaest nagrada pored Udruženja pivara i partnera Color Press Group kompanije i Nemačko-srpske privredne komore, dobitnicima je uručio i promoter kampanje i jedan od članova žirija, naš pisac i muzičar, Marko Šelić Marčelo. 

Rebeka Božović, izvršna menadžerka Udruženja pivara Srbije je čestitala svim dobitnicima nagrada. 

-Pivo se prvi put u Srbiji pominje za vreme despota Stefana Lazarevića, a da je i danas voljeno piće potvrdio je kvalitet pristiglih radova. Imali smo veliki broj kreativnih prijava, zbog čega nam nije bilo lako da izaberemo samo 10 finalista, te smo se odlučili za još 5  nagradu. Zajedno sa našim članicama nastavićemo da radimo na promociji odgovorne konzumacije ovog zlatnog napitka. 

Nakon dodele nagrada, finalisti, mediji i partneri imali su priliku da nastave druženje uz pivo u prijatnoj atmosferi restorana Šumatovac Al Forno.

Od ostalih finalista Maksim Polovina, Tijana Pejović, Boban Ocokoljić dobili su vikend na Novosadskom Oktoberfestu koju je uručio Robert Čoban, predsednik Color Press Group kompanije. 

Isidora Miljković, Branislav Manojlović, Sandra Borić, Dragana Lokica Jokšić dobili su ulaznice za najveći poslovni događaj u zemlji AHK Oktoberfest u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore (AHK). Davorin Majhenšek,  Igor Tadić, Luka Bojić, Bojana Miletić, Marija Stojmenović, Nikola Pavlović dobili su po 3 paketa piva. 

Udruženje pivara Srbje realizovalo je konkurs Vodimo te na Oktoberfest koji je trajao od  08. juna do 01. jula u ponoć.  Svi koji su želeli da učestvuju imali su zadatak da odgovore na pitanje Zašto volim pivo i postave fotografiju svog pivskog rekvizita na Facebook stranici Udruženja pivara Srbije ili na instagram profilu uz #volimopivo.  Kriterijum za odabir finalista i pobednika bila je kreativnost, a osmočlani žiri je odlučio od ukupno 189 pristiglih prijava da odabere jedanaest dobitnika nagrada. 

 

Share

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...