Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Srbin među 10 najboljih na svetu

Aleksandar Josipović,direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju. On je zajedno sa svojim timom uspeo da po prvi put u istoriji Bliskog Istoka dobije dvostruku sertifikaciju i svetsko priznanje za Cavalli Club Restaurant & Lounge i tako uđe na listu 10 najboljih klubova na svetu. Međunarodna dvostruka sertifikacija sastavljena je od međunarodnog pečata za zaštitu noćnog života (INSC) i pečata Međunarodnog akustičnog kvaliteta za noćni život (INAK), koja se preduzima u svetu kako bi se obezbedio maksimalan kvalitet zaštite i usluga za zaštitu ne samo klijenti nego i radnici i susedi.

-Veoma mi je drago što su iskustvo, znanje i veštine koje je naš tim gradio prepoznati i priznati kao dragoceni u okviru svetske asocijacije. To je velika pohvala za nas i uspeh ne bi bio moguć bez našeg ogromnog truda i kreativnog rada. Iskustvo i kompetence prepoznate su u okviru svetskih institucija, kao i u globalnom poslovnom okruženju što je sjajno. Jer ovo su takozvane Mišlenove zvezdice za klubove, noćni život. Zajedno sa timom nastavljamo da radimo predano i posvećeno, radeći na novim uzbudljivim projektima ali isto tako jačajući vodeću poziciju u regionu, negujući odnose sa klijentima koji nas prepoznaju i uvažavaju kao dokazano fleksibilnog, pouzdanog, inovativnog i kreativnog poslovnog partnera u svim oblastima – izjavio je Aleksandar Josipović. 

Od otvaranja 2009. Cavalli Club, Restaurant & Lounge postao je jedno od najglamuroznijih mesta u Dubaiju. Ali isto tako i sam simbol Dubaija. Cavalli Club Restaurant & Lounge je najnagrađivaniji klub na Bliskom Istoku, najbolji klub u Dubaiju, a CNN ga je preporučio 2017. kao najbolje party mesto u UAE. Poznat je i kao jedan od najeksluzivnijih klubova na svetu i po saradnji sa poznatim svetskim zvezdama poput Dženifer Loperz, Džastina Bibera....

 

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...