Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Srbin među 10 najboljih na svetu

Aleksandar Josipović,direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju. On je zajedno sa svojim timom uspeo da po prvi put u istoriji Bliskog Istoka dobije dvostruku sertifikaciju i svetsko priznanje za Cavalli Club Restaurant & Lounge i tako uđe na listu 10 najboljih klubova na svetu. Međunarodna dvostruka sertifikacija sastavljena je od međunarodnog pečata za zaštitu noćnog života (INSC) i pečata Međunarodnog akustičnog kvaliteta za noćni život (INAK), koja se preduzima u svetu kako bi se obezbedio maksimalan kvalitet zaštite i usluga za zaštitu ne samo klijenti nego i radnici i susedi.

-Veoma mi je drago što su iskustvo, znanje i veštine koje je naš tim gradio prepoznati i priznati kao dragoceni u okviru svetske asocijacije. To je velika pohvala za nas i uspeh ne bi bio moguć bez našeg ogromnog truda i kreativnog rada. Iskustvo i kompetence prepoznate su u okviru svetskih institucija, kao i u globalnom poslovnom okruženju što je sjajno. Jer ovo su takozvane Mišlenove zvezdice za klubove, noćni život. Zajedno sa timom nastavljamo da radimo predano i posvećeno, radeći na novim uzbudljivim projektima ali isto tako jačajući vodeću poziciju u regionu, negujući odnose sa klijentima koji nas prepoznaju i uvažavaju kao dokazano fleksibilnog, pouzdanog, inovativnog i kreativnog poslovnog partnera u svim oblastima – izjavio je Aleksandar Josipović. 

Od otvaranja 2009. Cavalli Club, Restaurant & Lounge postao je jedno od najglamuroznijih mesta u Dubaiju. Ali isto tako i sam simbol Dubaija. Cavalli Club Restaurant & Lounge je najnagrađivaniji klub na Bliskom Istoku, najbolji klub u Dubaiju, a CNN ga je preporučio 2017. kao najbolje party mesto u UAE. Poznat je i kao jedan od najeksluzivnijih klubova na svetu i po saradnji sa poznatim svetskim zvezdama poput Dženifer Loperz, Džastina Bibera....

 

Share