Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Lovefest skoro rasprodat

Tačno mesec dana pre velikog spektakla, koji od 2. do 5. avgusta po 12. put čeka Vrnjačku Banju, ulaznice za Heineken Lovefest prodaju se vrtoglavom brzinom, a prema najavama organizatora festival ljubavi je skoro rasprodat. 

Trenutna cena četvorodnevnog paketa je 35 evra, a od 6. jula ovaj paket karata biće skuplji. Za sve posetioce koji kupe tri karte, četvrta ulaznica je i dalje besplatna. U prodaji su i VIP ulaznice, kao i posebna Stage Experience karta samo za 50 najbržih koji će imati ekskluzivnu priliku da se na festivalu provode tik uz najveće svetske muzičke zvezde. 

U Lovefest hotel stižu mladi iz Francuske, Nemačke i Australije 

Usled nezapamćenog interesovanja za smeštajem u Vrnjačkoj Banji, festival ljubavi je svojim posetiocima ponudio poseban Lovefest Hotel, koji je smešten u neposrednoj blizini H2O Stage-a i na samo nekoliko stotina metara od samog festivala. U okviru hotela dostupne su sobe za dvoje, troje ili četvoro, a ovog leta u najvibrantniji hotel na festivalu stižu mladi iz cele Evrope. Za one koji žele da im boravak na festivalu bude prava avantura, I ovog leta na raspolaganju je kamp, a više detalja o smeštaju dostupno je na sajtu festivala. 

Ovog leta, posetioce koji dolaze sa svih strana sveta očekuju četiri dana i noći neprekidne zabave i to na čak pet muzičkih bina. Na Heineken Lovefest vraćaju se neka od najtraženijih svetskih imena među kojima su Sven Vath, dvojac Pan-Pot, Loco Dice, kao i Dubfire. Na novi Blow Stage stižu i legende detroit tehna Kenny Larkin i Robert Hood. Na festivalu će premijerno nastupiti trenutno najpopularniji svetski di-džejevi Seth Troxler, Jamie Jones, Mind Against, Nicole Moudaber kao i miljenik srpskih klabera Stephan Bodzin. 

 

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...