Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Falkensteiner stiže u Crnu Goru


 

Hotelska grupacija Falkensteiner, jedna od vodećih turističkih kompanija, prisutna u šest evropskih zemalja sa čak 32 hotela i rezidencije, od 23. juna upravlja hotelom Queen of Montenegro. Hotel  sa ukupno 236 soba će pod imenom Queen of Montenegro biti otvoren do sredine septembra, a u letnoj sezoni imaće takozvani white label status. 

Za zimsku sezonu već su pripremljeni opsežni planovi za redizajniranje i nova koncepcija pozicioniranja. Već početkom letnje sezone sledeće godine hotel sa četiri zvezdice smešten na samoj plaži u blizini Budve biće rebrendiran i službeno otvoren pod imenom Falkensteiner. 

Otmar Michaeler, glavni direktor grupacije Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG), u vezi sa odlukom o ulasku Falkensteinera u Crnu Goru izjavio je: „Za nas koji smo, s jedne strane, hotelska grupacija, a s druge strane građevinska i razvojna kompanija, dolazak Falkensteinera u Crnu Goru predstavlja važan korak i uzbudljiv izazov. Ovde vidimo veliki potencijal za razvoj i otvaranje potpuno novog tržišta – tržišta budućnosti. U OTP banci dobili smo još jednog velikog finansijskog investitora nakon Morgan Stanleya“. 

Zsolt Barna, glavni direktor i predsednik odbora OTP Real Estate Investment Fund Managementa, firme-članice najveće mađarske finansijske grupacije OTP Grupa, takođe je zadovoljan saradnjom sa Falkensteinerom: „Za nas je ključ uspešnog investiranja imati pouzdanog i kompetentnog partnera koji deli naše ciljeve i ambicije, a u FMTG-u smo pronašli partnera s višedecenijskim iskustvom.“. 

Uključenost regije od velike je važnosti upravljačima i vlasnicima. Ona je nužna i za dugoročni uspeh. Stoga su Falkensteiner  i vlasnik – fond koji ulaže u nekretnine, a kojim upravlja OTP Grupa – jednako zadovoljni pozitivnom reakcijom i podrškom opštine Budva i crnogorskog Ministarstva turizma.

Share

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...



Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...



Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...



Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...



U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...