Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Sheraton zvanično otvoren!

Prvi hotel Sheraton u Srbiji zvanično je otvoren uz svečanost kojoj su prisustvovali predsednica Vlade Ana Brnabić, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, domaćin, predsednik MK Group, Miodrag Kostić, kao brojne zvanice i ugledne ličnosti srpske i vojvođanske prestonice. Otvaranjem Sheraton-a, grad Novi Sad dobio prvi internacionalni hotelski brend i najbolju moguću hotelsku ponudu za poslovne goste i brojne turiste. 

-Veliko mi je zadovoljstvo što danas imam priliku da prisustvujem otvaranju ovog hotela. Ovo je još jedan izuzetno značajan signal za Novi Sad, sve njegove građane, sve goste i sve one koji tek planiraju da posete Novi Sad. Ovakvim hotelom Novi Sad postaje još jači turistički, kongresni i kulturni centar naše zemlje - izjavila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić. 

Predsednik MK Grupe Miodrag Kostić izjavio je da investicija otvaranja hotela Sheraton ima potencijal da promeni trendove kongresnog turizma u našoj zemlji i regionu, ali i mogućnost da doprinese bržem razvoju Novog Sada kao centra kongresnog turizma. 

-Ponosni smo što kao kompanija prepoznajemo potencijale za razvoj privrede i turizma naše zemlje i regiona. MK Group je danas jedina regionalna hotelska kompanija sa poslovanjem u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i Crnoj Gori, a sertifikacija kompanije MK Group od strane Marriotta, izuzetan je uspeh za jednu domaću hotelsku kompaniju - izjavio je Miodrag Kostić, predsednik MK Group.

Veliki broj državnih zvaničnika, amabasadora, poslovna privredna elita, ali i veliki broj gostiju iz javnog života uživali su u nastupu grupe Studio Alektik u elegantno i moderno urađenom restoranu Pepermint, ali i u posluženju potpisanom od strane vrhunskih šefova. 

Hotel Sheraton sa četiri zvezdice, investicija je kompanije MK Group, i deo je strategije širenja hotelskog biznisa ove kompanije na najatraktivnijim lokacijama u regionu. Prvi Sheraton hotel u Srbiji posluje pod franšizom jedng od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu „Marriott International“, i raspolaže sa 150 superior soba, od čega je devet apartmana i jedan predsednički apartman. 

Share

Najnovije vesti


Beyond Burger – mnogo više od običnog burgera

Ljubitelji burgera u Srbiji imaće uskoro priliku da isprobaju svetski hit – Beyond Burger. Šta čini Beyond Burger prepoznatljivim, ali istovremeno i potpuno drugačijim gastronomskim užitkom, pokazala je današnja ekskluzivna degustacija u METRO...Gazda Cvetko

Piše: Jovan Mrđenović

Gazda Cvetko Jovanović bio je izuzetan čovek i ugledan ugostitelj, vredan i poštovan. Kraj u kome se nalazila njegova kafana Vračarsko polje Beograđani i danas zovu „kod Cvetka”150 godina Staropramena

Staropramen na Street food festivalu nastavlja da niže nezaboravne momenteSpremite džezve!

Novo Jacobs zadovoljstvo za sve ljubitelje tradicionalne kafeKafom do stihova vrednih milion dinara za GAK Narodni front

Vodeća bečka kompanija za preradu kafe, Julius Meinl, 21. marta obeležila je  Svetski dan poezije i organizovala, sada već tradicionalnu, akciju „Plati kafu stihom“, u kojoj ljubitelji kafe imaju priliku da umesto novca račun plate stihovima....