Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Kopaonik na drugačiji način

Krajem maja, bili smo u MujEn Lux apartmanima na Kopaoniku i uverili se da je ova planina i u proleće podjednako lepa kao i zimi. Šarmantna menadžerka hotela Jasmina Pavlović dočekala je ekipu od dvadesetak novinara. Uz tradicionalnu kafu poželela nam je dobrodošlicu, a potom je usledilo upoznavanje sa sadržajima hotela.

Sa nama je putovao kiropraktičar Aleksandar Popović, a deo ekipe bila je i Goca Tržan koja se sa kćerkom Lenom redovno odmara u ovom hotelu. Osim u sadržajima hotela, uživali smo u šetnji i obilasku Nacionalnog parka, dok su popodnevni časovi bili rezervisani za uživanje u wellness&spa zoni.

U večernjim satima uživali smo u tradicionalnim specijalitetima MujEn Lux restorana i uz vina vinarije Kovačević. Detaljan izveštaj sa Kopaonika, čitajte u novom broju CafeBar networka. 

Share

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...