Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Kopaonik na drugačiji način

Krajem maja, bili smo u MujEn Lux apartmanima na Kopaoniku i uverili se da je ova planina i u proleće podjednako lepa kao i zimi. Šarmantna menadžerka hotela Jasmina Pavlović dočekala je ekipu od dvadesetak novinara. Uz tradicionalnu kafu poželela nam je dobrodošlicu, a potom je usledilo upoznavanje sa sadržajima hotela.

Sa nama je putovao kiropraktičar Aleksandar Popović, a deo ekipe bila je i Goca Tržan koja se sa kćerkom Lenom redovno odmara u ovom hotelu. Osim u sadržajima hotela, uživali smo u šetnji i obilasku Nacionalnog parka, dok su popodnevni časovi bili rezervisani za uživanje u wellness&spa zoni.

U večernjim satima uživali smo u tradicionalnim specijalitetima MujEn Lux restorana i uz vina vinarije Kovačević. Detaljan izveštaj sa Kopaonika, čitajte u novom broju CafeBar networka. 

Share

Najnovije vesti


Srbin među 10 najboljih na svetu

Aleksandar Josipović,direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju.Dan za limuNADU!

Svratište za decu i Centar za integraciju mladih 14. jula 2018. organizuju akciju pod nazivom Dan za limuNADU.Novi predsednik Udruženja pivara Srbije

Vladimir Vava, generalni direktor Carlsberg Srbija je od 25. juna ove godine preuzeo funkciju predsednika Udruženja pivara Srbije sa mandatom od dve godine.Tri razloga zbog kojih morate mudro odabrati ozvučenje za vaš lokal

Zato je važno da se ugostitelji, koji žele uspešan restoran pun zadovoljnih gostiju, zapitaju koliko pažnje zaista pridaju muzici.Bubble Jam početkom jula

Festival penušavih vina “Bubble Jam” održava se ove godine po četvrti put. Ovaj događaj zakazan je za 7. jul 2018. u Hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, tačnije na platou ispred hotela.