Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Novi premijum ukusi vina

Tikveš je ljubiteljima vina omogućio ekskluzivnu priliku da probaju nove ukuse premijum vina Barovo. U prijatnoj atmosferi gosti su prvo uz specijalni meni uživali u vinu Barovo belo iz berbe 2017. godine, kako bi na najbolji način došla do izražaja posebnost ovog vina. Barovo iz berbe 2017. pripada sorti Sauvignon Blanc i razlikuje se od prethodne berbe koje su bile kupaze. Drugi deo večeri bio je posvećen vinu Barovo crveno, berba 2015. godine, koje je nagrađivano na takmičenjima širom sveta, a najviše priznanje Platinum i 97 poena osvojilo je ove godine na takmičenju Decanter u Londonu.

C

Ovo je bila prilika da se u centru Beograda gostima približi premijum vino koje uspeva u vinogradima najvišim na Balkanu, na 700 metara nadmorske visine, uz mediteranski vetar, klimu i sunce, prenoseći magičnu kombinaciju koju poseduje Barovo kao unikatna lokacija.

Tikveš vina su nosioci brojnih priznanja širom sveta. Barovo se pored Balkana konzumira u SAD kao i u mnogim evropskim zemljama, ali i u Kini. Enolozi, vinogradari i vinari ključni su deo identiteta Tikveš vina, a njihov zajednički rad garancija su kvaliteta vina u kojima se uživa na mnogim tačkama širom planete.

 

 

Share