Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Jedinstveni svet porcelana

U restoranu Iris New Balcan Cuisin, predstavljeno je čuveno italijansko Tognana posuđe. Prezentaciju noviteta za 2018. godinu održao je direktor HoReCa sektora u Tognana Porcellanes s.p.a. Marco Marocchi, koje je gostima predstavio trendove koje će dominirati u narednom periodu. Prisutnima se obratio i Aleksandar Milićević Tognana menadžer za Srbiju koji je rekao da posuđe igra veoma značajnu ulogu u aranžiranju jela.

- Tanjir je pored samog jela druga najbitnija stvar u prezentaciji. Tanjir je forma koja treba da omogući šefu da prezentuje jelo na način na koji je zamislio- rekao je Milićević.

Gosti su nakon prezntacije imali priliku da uživaju u specijalitetima koje pripremio poznati kuvar Vanja Puškar, a kako bi utisak bio što bolji sva jela su bila servirana na Tognana posuđu.

Share

Najnovije vesti


Srbin među 10 najboljih na svetu

Aleksandar Josipović,direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju.Dan za limuNADU!

Svratište za decu i Centar za integraciju mladih 14. jula 2018. organizuju akciju pod nazivom Dan za limuNADU.Novi predsednik Udruženja pivara Srbije

Vladimir Vava, generalni direktor Carlsberg Srbija je od 25. juna ove godine preuzeo funkciju predsednika Udruženja pivara Srbije sa mandatom od dve godine.Tri razloga zbog kojih morate mudro odabrati ozvučenje za vaš lokal

Zato je važno da se ugostitelji, koji žele uspešan restoran pun zadovoljnih gostiju, zapitaju koliko pažnje zaista pridaju muzici.Bubble Jam početkom jula

Festival penušavih vina “Bubble Jam” održava se ove godine po četvrti put. Ovaj događaj zakazan je za 7. jul 2018. u Hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, tačnije na platou ispred hotela.