Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Punjači za ugostiteljske objekte

Koliko vam se često dešava da vas gosti pitaju da im pozajmite punjač za mobilni telefon? Da li se naljute na vas ako im na to pitanje odgovorite ne i da li zbog toga poput furije napuste vaš ugostiteljski objekat? 

Ukolko su vaši gosti od onih ljudi koji ne nose punjače za telefon sa sobom, onda je pravo rešenje za vaš ugostiteljski objekat Hello Chargers! Jednostavno se smešta u svaki deo restorana, a dizajniran je tako da je prilagodljiv gotovo svakom enterijeru. 

Model London booth charger inspirisan je londonskim telefonskim govornicama, jedinstven je i smišljen za potrebe Hello Chargers-a. Sadrži 5 pregrada za punjenje telefona Android (microUSB,Type C) i Apple. 

Modeli M3 i M4 napravljeni su od medijapana i dostupni su u više različitih boja. M3 Ima 3 pregrade sa ključem, M4 ima 4 pregrade sa ključem. za punjenje Android (microUSB i Type C) i Apple telefona. 

Model P3 napravljen je od punog lameliranog drveta što mu daje veoma zanimljiv izgled. Ima 3 pregrade sa ključem za punjenje Android (microUSB i Type C) i Apple telefona. 

 

Share