Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Retrospektakl za iskusne klabere

I dok će za stare iskusne klabere ovo biti svojevrtan flash back i evociranje uspomena, za mlađe generacije to će biti odlična prilika da u jednoj noći prođu sve što su propustili i saznaju kako je elektronska muzika evoluirala u onu kakvom je danas znamo.

U subotu, 19. maja, u prostoru hangara Luke Beograd, naš najpoznatiji DJ, Marko Nastić proslaviće 20 godina svoje karijere žurkom pod nazivom Retrospektakl. 

-Te večeri hangar Luke Beograd pretvaramo u veliki vremeplov koji će svojih 3000 putnika povesti na do sada neviđeno muzičko putovanje kroz poslednjih 20 godina elektronske muzike. Ovim vremeplovom upravljaću sa još 20 prijatelja koji su zajedno sa mnom obeležili domaću scenu elektronske muzike u poslednjih 20 godina. Iosim toga, planiram i da postavim moj novi rekord u broju izvedenih back2back setova. Na bini ću provesti 450 minuta, dok će se pored mene smenjivati moji gosti – kaže Marko Nastić. 

 

 

Ovaj vremeplov počinje u 1997. godini, a završava u 2017. godini. Na svakih 20 minuta smenjuje se po jedna godina i u njoj po četiri najveća klupska hita koji su obeležili tu godinu. 

 

Share

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...