Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Retrospektakl za iskusne klabere

I dok će za stare iskusne klabere ovo biti svojevrtan flash back i evociranje uspomena, za mlađe generacije to će biti odlična prilika da u jednoj noći prođu sve što su propustili i saznaju kako je elektronska muzika evoluirala u onu kakvom je danas znamo.

U subotu, 19. maja, u prostoru hangara Luke Beograd, naš najpoznatiji DJ, Marko Nastić proslaviće 20 godina svoje karijere žurkom pod nazivom Retrospektakl. 

-Te večeri hangar Luke Beograd pretvaramo u veliki vremeplov koji će svojih 3000 putnika povesti na do sada neviđeno muzičko putovanje kroz poslednjih 20 godina elektronske muzike. Ovim vremeplovom upravljaću sa još 20 prijatelja koji su zajedno sa mnom obeležili domaću scenu elektronske muzike u poslednjih 20 godina. Iosim toga, planiram i da postavim moj novi rekord u broju izvedenih back2back setova. Na bini ću provesti 450 minuta, dok će se pored mene smenjivati moji gosti – kaže Marko Nastić. 

 

 

Ovaj vremeplov počinje u 1997. godini, a završava u 2017. godini. Na svakih 20 minuta smenjuje se po jedna godina i u njoj po četiri najveća klupska hita koji su obeležili tu godinu. 

 

Share