Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  IRIS: Baš nam je mega!

Kada je Vanja Puškar pre više od godinu dana otvorio restoran Iris – New Balkan Cuisine  svi su pohrlili da vide šta je zamislio. Restoran radi samo tri dana nedeljno, meni se menja na mesečnom nivou, a smešten je, čini se, u najjednostavnijem restoranuskom ambijentu ikada. Gosti mogu da biraju između regularnog i vegetarijanskog menija, a budući da Iris služi goste sredom, četvrtkom i petkom, preostalim danima osoblje restorana posvećeno je istraživanju i dizajniranju menija. Ove godine, zahvaljujući predanom radu celokupnog tima restorana na čelu sa Vanjom Puškarom, Iris se našao na listi Top 12 beogradskih restorana za 2018. Povodom toga, pitali smo Vanju Puškara, šarmantnog šefa, koji podržava i promoviše lokalne proizvođače, kako se oseća i šta povodom toga ima da kaže. Veljko Vujić, direktor kompanije Okpiro, Vanji je poklonio inovativni EcoGrill roštilj. 

-Drago mi je što su gosti prepoznali to što radimo. Posebno mi je mega jer radimo samo tri dana nedeljno i posećuje nas zatvoreniji krug ljudi u Beogradu – kaže Vanja.

A na pitanje, šta će prvo napraviti na roštilju, Vanja je kratko izjavio: 

-Ćevape, k'o pravi Boske! 

 

Share