Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  RUSTIQUE: Prijatno sam iznenađen!

Senjački restoran Rustique ove godine našao se na listi Top 12 beogradskih restorana za 2018. Kvalitetna ponuda, odlična usluga i veoma posvećeni restorater Zoran Lapadatović zaslužni su za to što se Rustique izdvojio na beogradskoj ugostiteljskoj sceni. Bili smo u Rustique-u i razgovarali sa Lapom. Dodelili smo mu priznanje za Top 12 beogradskih restorana, a naš saradnik iz kompanije Okpiro, Veljko Vujić šarmantnoj šefici kuhinje Sandri Perić. 

-Veoma sam prijatno iznenađen. Nisam očekivao da će se Rustique naći među Top 12 restorana, i to u tako jakoj gradskoj konkurenciji. Čini se da ljudi ne vole da dolaze na Senjak, ali eto, očigledno je da vole i drago mi je što su nas prepoznali i uvrstili u Top 12 beogradskih restorana – rekao je Zoran Lapadatović. 

Share

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...