Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U Bulevaru Kralja Aleksandra u Beogradu, preko puta Vukovog spomenika, ugostitelj iz Pančeva, Dušan Mišić oglasio je prodaju posla u objektu Grill Ćumur. Dušan je vlasnik, i odlučio je celokupan biznis proda za 12.500 evra. U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste. 

-Lokal je kompletno opremljen i novom vlasniku omogućava da sa poslom počne odmah. Kirija je oko 2000 evra mesečno, a iako sam u lokal uložio preko 25.000 evra, posao prodajem upola cene – kaže Dušan koji nije želeo da navodi razloge zbog kojih se odlučio da izađe iz posla sa roštiljom u Beogradu. 

Share

Najnovije vesti


Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta. Delta DMD produžila višegodišnje saradnje

Diageo i Delta DMD sarađuju još od 2006. godine.