Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

SAM i GI Group organizovali su prvi Wine Club u ovoj godini u Cantini Del Vino. U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e. Ove godine, GI Group obeležava 20 godina postojanja na globalnom nivou i 15 godina od osnivanja u Srbiji, ali to nisu bili jedini razlozi za okupljanje. Članica Upravnog odbora SAM-a, Olga Svoboda, unapređena je u Internacionalnu direktorku za razvoj u okviru internacionalne trening funkcije GI Grupe, dok je Bisera Gajić preuzela poziciju Direktorke kancelarije Gi Group Srbija, Hrvatska, Crna Gora.

Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAM-a, pozdravila je goste i čestitala uspehe članicama iz GI Group iznevši da se snaga Srpske asocijacije menadžera upravo nalazi u njenim članovima. 

Zadovoljstvo nam je što smo domaćini prvog Wine Club u sezoni – rekla je Bisera Gajić, direktorka kancelarije Gi Group Srbija, Hrvatska, Crna Gora, pozdravljajući goste. 

- Okupili smo se sa idejom da zajedno sa svima vama nazdravimo poslovnim uspesima i organizacionim promenama koje su potvrdile kvalitet i prepoznatljivost našeg tima na globalnom nivou. 

- Moj život je bio dosta lagan do sada zato što sam 15 godina imala osećaj da radim sa prijateljima i porodicom jer smo zajedno bili strastveno radoznali, učili i uživali u onome što radimo. Zahvaljujem se i mnogima od vas na ukazanom poverenju i prilici da dosta toga radimo zajedno. Bilo je dobro imati odličan tim i odlične partnere u svemu tome. – izjavila je Olga Svoboda, Internacionalna direktorka za razvoj, GI Group i članica UO SAM-a

Liderski tim kompanije čine i Marina Delić, rukovoditeljka Sektora za trening i razvoj (Head of Learning and Development Solutions) i Milena Manojlović, rukovoditeljka Sektora za regrutaciju i selekciju (Head of Recruitment and Selection) koje su zajedno sa Biserom Gajić, postale članice SAM-a.

 

Share

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...



Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...



Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...



Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...



U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...