Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Jump INN slavi 4. rođendan!

Beogradski Jump INN hotel proslavio je četvrti rođendan. Od otvaranja pa do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta. Visoka rangiranost Jump INN hotela na on-line kanalima je pokazatelj je zadovoljstva gostiju. Na Trip Advisoru nalazi se na 7 mestu, od 89 hotela po izboru gostiju i pripada mu priznanje Travellers' Choice, koje se dodeljuje na godišnjem nivou. Na najposećenijem portalu za rezervisanje smeštaja Booking.com ocenjen je sa izuzetnih 9.3 od 10 dok je na.Hotels.com ocenjen sa 4.6 od 5. 

-Tokom četiri godine poslovanja hotel je zahvaljujući kvalitetnim sadržajima privukao veliki broj domaćih i stranih turista i poslovnih ljudi i doprineo poboljšanju hotelske ponude u Beogradu i uticao na obogaćivanje kulturnog i društvenog života Savamale. Značajan rast od 25 % svake godine je rezultat neprekidnog osluškivanja potreba gostiju, stalnog unapređivanja ponude i osveživanja sadržaja. Pored naše prelepe zgrade, kvalitetnih soba i jedinstvene ponude hrane, izdvajamo naše zaposlene kao glavni izvor uspeha i zahvalni smo na njihovom doprinosu. Plan nam je da se i dalje izdvajamo po najboljem u svim segmentima  – izjavila je Jelena Nerandžić, direktorka hotela.

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...