Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Jump INN slavi 4. rođendan!

Beogradski Jump INN hotel proslavio je četvrti rođendan. Od otvaranja pa do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta. Visoka rangiranost Jump INN hotela na on-line kanalima je pokazatelj je zadovoljstva gostiju. Na Trip Advisoru nalazi se na 7 mestu, od 89 hotela po izboru gostiju i pripada mu priznanje Travellers' Choice, koje se dodeljuje na godišnjem nivou. Na najposećenijem portalu za rezervisanje smeštaja Booking.com ocenjen je sa izuzetnih 9.3 od 10 dok je na.Hotels.com ocenjen sa 4.6 od 5. 

-Tokom četiri godine poslovanja hotel je zahvaljujući kvalitetnim sadržajima privukao veliki broj domaćih i stranih turista i poslovnih ljudi i doprineo poboljšanju hotelske ponude u Beogradu i uticao na obogaćivanje kulturnog i društvenog života Savamale. Značajan rast od 25 % svake godine je rezultat neprekidnog osluškivanja potreba gostiju, stalnog unapređivanja ponude i osveživanja sadržaja. Pored naše prelepe zgrade, kvalitetnih soba i jedinstvene ponude hrane, izdvajamo naše zaposlene kao glavni izvor uspeha i zahvalni smo na njihovom doprinosu. Plan nam je da se i dalje izdvajamo po najboljem u svim segmentima  – izjavila je Jelena Nerandžić, direktorka hotela.

Share

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...