Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Tradicionalni Fridin maskenbal

Pod sloganom Život je maskenbal, u poznatom beogradskom restoranu Cantina de Frida održava se tradicionalni Fridin aprilski maskenbal. Zakazan je za 20. april 2018. sa početkomu u 21 čas. Restoran se nalazi u Beton hali, a lokal je dobio naziv u čast slikarke Fride Kalo. Inače, Cantina de Frida preko dana radi kao restoran, dok se uveče pretvara u nešto između lounga i kluba. 

Share

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.