Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Franš: Hvala što imate poverenje u nas!

Franš je institucija. Franš se podrazumeva. Franš, pa 10 mesta prazno... Samo su neki od komentara koje su nam ugostitelji i gosti po restoranima govorili kada smo ih pitali koji restoran preporučuju. Četvrtu godinu zaredom, restoran Franš nalazi se na listi Top 12 beogradskih restorana, u okviru CafeBar network recommends akcije. Bili smo u Franšu i uručili plaketu Nikoli Dimitrijeviću, vlasniku i Deani Dimitrijević, PR menadžerki. 

-Nikola je i zaslužan za taj kontinuitet – kaže Deana. 

-Drago mi je i što smo pored tako raznovrsnog ugostiteljskog života u Beogradu, i ove godine među 12 najboljih restorana. Drago mi je što nas gosti 36 godina prepoznaju i uvažavaju. Čestitke svima! - kaže Deana Dimitrijević, PR menadžerka restorana Franš. 

-Zahvaljujem se svima što smo četvrtu godinu zaredom na listi Top 12 beogradskih restorana. Lepo je kada ljudi imaju toliko poverenja u nas. Hvala vam!  - kaže Nikola Dimitrijević, vlasnik restorana Franš.  

Veljko Vujić, direktor prodaje u kompaniji Okpiro poklonio je šefici restorana Franš Bojani Burgić EcoGrill roštillj. 

 

Share

Najnovije vesti


Dani tajlandske kuhinje u Falkensteiner-u

Tajlandska kuhinja spada u najbolje kuhinje na svetu i ukoliko do sada niste imali prilike, pravo je vreme da probate neka od najpoznatijih tajlandskih jela i osetite ovu jedinstvenu i urbanu rapsodiju ukusa. 



Celo selo jedan hotel

Živopisno selo Koripo, u dolini Verzaska, u švajcarskom kantonu Tičino, jedna je od najmanjih opština u toj zemlji, koju naseljava samo 12 stanovnika



Svetsko prvenstvo somelijea od sledeće godine u Belgiji

U Antverpenu će na proleće 2019. godine biti organizovano svetsko takmičenje somelijea, prenosi sajt Focus on Belgium.



Dejvid Bekam i Gaj Riči otvaraju pab

Dejvid Bekam i Gaj Riči, bivši Madonin muž kupili su dvorac vredan 2.700.000 evra. Nekadašnji fudbaler i reditelj od ove nekretnine napraviće pab u koju će moći da dolaze samo odabrani.



The Plate konferencija

 Konferencija će na jednom mestu okupiti eminentne svetske i domaće šefove kuhinja i druge ugostiteljske radnike kako bi razmenili iskustva i veštine, u praksi saznali šta su najnoviji trendovi i zajednički pokušali da pronađu rešenja za neke od...