Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  CREDO: Ponosni smo!

Restoran Credo koji se nalazi u beogradskom Marriott hotelu našao se na listi Top 12 beogradskih restorana za 2018. godinu. Za ucrtavanje ovog hotelskog restorana na mapi ugostiteljstva u glavnom gradu, zaslužni su marketing menadžerka Olivera Škorić i chef Nenad Jovanović. Kvalitetnom uslugom, odličnom ponudom, ljubaznošću, dobrim i posvećenim odnosom prema svakom gostu izdvojili su se od drugih. Zato su ove godine preporučeni i od stručne javnosti, i na svojim vratima poneli su oznaku CafeBar network recommends 2018. 

- Hvala svima koji su glasali za nas. Srećni smo jer je naš trud primećen, kako od gostiju, tako i od kolega i medija. Ponosni smo što iza svega stoji tim mladih i talentovanih ugostitelja spremnih da dokažu da kvalitet nije precenjen i da je dostupan svima. Drago mi je što su Beograđani prepoznali naše viđenje gastronomije – kaže Olivera Škorić.      

Veljko Vujić, direktor prodaje kompanije Okpiro poklonio je Nenadu Jovanoviću EcoGrill roštilj. 

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...