Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Chez Nik: Bićemo još bolji!

Na ovogodišnjoj listi Top 12 beogradskih restorana nalazi se restoran Chez Nik. Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar zaokružio je svoju ugostiteljsku priču i otvorio Chez Nik. Restoran se za kratko vreme upisao na ugostiteljsku mapu grada. Kvalitetna ponuda, odlična usluga, zdrav i kulturan ambijent, besprekorna higijena u restoranu, posvećeni vlasnici Nikola Stupar i Tijana Ilić, kao i menadžer Relja Krunić zaslužni su što se Chez Nik našao na listi Top 12 beogradskih restorana. Juče smo bili “Kod Nika”, razgovarali sa vlasnikom Nikolom i uručili mu priznanje za Top 12 beogradskih restorana. 

-Ovo priznanje daje nam podsticaj da radimo još bolje! Iako smo očekivali da se nađemo među odabranih dvanaest restorana, mislili smo da je ipak prerano za to. Drago nam je što je nagrada sada stigla. Idemo dalje i ne stajemo! - rekao je Nikola Stupar, vlasnik restorana Chez Nik 

Restoran Chez Nik na vratima će poneti nalepnicu CafeBar network recommends za 2018! 

Naš saradnik Veljko Vujić, direktor prodaje u kompaniji Okpiro, poklonio je chefu Marku Radosavljeviću EcoGrill roštilj. 

-Hvala kompaniji Okpiro na poklonu, i CafeBar networku na ovom priznanju. To mi je velika satisfakcija. Nisam ni znao da postoji neko u Srbiji ko "rangira" restorane. Potrudićemo se da se i sledeće godine nađemo na listi Top 12 beogradskih restorana - kaže chef restorana Chez Nik. 

Share