Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Dvodnevni festival domaće hrane i pića

Pršuta, domaće kobasice, slasni I krckavi čvarci, domaće pivo, sladoled od sira, kačamak sa srpskom mocarelom samo su deo ponude Prolećnog ukus Festa.  

Dvodnevni festival domaće hrane i pića pod nazivom Prolećni ukus Fest održava se 31. marta i 1. aprila 2018. u Metropol Palace Hotelu u Beogradu. Na festivalu će biti predstavljena široka lepeza preko 1500 proizvoda iz cele Srbije i regiona. Posetioci će biti u prilici da probaju nezaboravne arome i da uživaju u degustacijama najukusnijih sireva, suhomesnatih proizvoda i renomiranih vina, likera, domaćih sokova. U zalogajima će biti i nadaleko poznati domaći ajvari, ljutenice, paprike sa sirom, ljuti začini koji svim jelima daju poseban šmek. 

Prolećni Ukus Fest podržali su Ministarstvo poljoprivrede Republike Srbije, Privredna komora Srbije i Sekretarijat za privredu Grada Beograda. Drugog dana festivala biće proglašeni najbolji proizvođači u različitim kategorijama hrane i pića. 

Share