Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Heineken program za talentovane

Kompanija HEINEKEN Srbija pokrenula je jednogodišnji plaćeni program - Trainee program „Igrajmo u istom timu“.

Program je namenjen talentovanim i ambicioznim mladim ljudima, studentima završnih godina, apsolventima i/ili studentima koji su u poslednje tri godine završili Tehnički, Mašinski, Poljoprivredni ili Tehnološki fakultet.  

Trainee program, koji će se realizovati u pivari u Zaječaru, pružiće priliku mladima da se dodatno edukuju, steknu veštine i prođu obuku u lancu nabavke u kompaniji HEINEKEN Srbija. Konkurs je raspisan za tri pozicije: Trainee u inžinjeringu, Trainee u kontroli kvaliteta i Trainee u primarnoj proizvodnji piva. Prioritet imaju kandidati koji dobro govore engleski jezik i spremni su da postanu deo ambicioznog i dinamičnog tima kompanije HEINEKEN Srbija. Tokom godinu dana, kandidatima HEINEKEN Srbija Trainee Programa biće omogućen individualni rad sa mentorom, koji će intenzivno pratiti njihov progres i davati im smernice za dalji razvoj. 

Svi zainteresovani kandidati treba da pošalju svoju biografiju uz propratno pismo na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., najkasnije do 15. aprila 2018. godine.

Share