Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Počela Nedelja francuske kuhinje

Francuska kuhinja jedna je od najcenjenijih na svetu, a sa njenom tradicijom i običajima imaće priliku da se upoznaju potrošači do 25.marta u odabranim Maksi supermarketima.

Nedelju francuske kuhinje svečano su otvorili Maksim Reno, prvi sekretar ambasade Francuske u Srbiji i Dimitrije Stojanović, potpredsednik za operacije kompanije Delez Srbija, u prisustvu partnera i dobavljača.

-Srbija i Francuska imaju veliku tradiciju kad je hrana u pitanju, ljudi u našoj zemlji vole da uživaju u hrani, uvek su spremni da probaju različite ukuse, zato nam je važno da našim kupcima približimo ukuse različitih zemalja, budemo mesto koje će ispuniti sve njihove želje i omogućimo im da imaju širok izbor kvalitetnih i zdravijih namirnica. Konstantno unapređujemo ponudu, povećavamo asortiman i u svemu tome prepoznaje se posvećenost prema kupcima i njihovim porodicama- kaže Dimitrije Stojanović, potpredsednik za operacije kompanije Delez Srbija.

Ovom prilikom Nenad Veljković, poznati kuvar, pripremamo je poznate francuske specijalitete, a zainteresovanim kupcima objašnjavao je zbog čega Francuzi uživaju u hrani i zašto je važno negovanje tradicije koju imaju. U okviru Nedelje francuske kuhinje organizovaće se i četvrto izdanje inicijative Ukusi Francuske, a u kojoj, među 3300 restorana iz čitavog sveta, učestvuje i 16 restorana iz Srbije.

Share

Najnovije vesti


Srbin među 10 najboljih na svetu

Aleksandar Josipović,direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju.Dan za limuNADU!

Svratište za decu i Centar za integraciju mladih 14. jula 2018. organizuju akciju pod nazivom Dan za limuNADU.Novi predsednik Udruženja pivara Srbije

Vladimir Vava, generalni direktor Carlsberg Srbija je od 25. juna ove godine preuzeo funkciju predsednika Udruženja pivara Srbije sa mandatom od dve godine.Tri razloga zbog kojih morate mudro odabrati ozvučenje za vaš lokal

Zato je važno da se ugostitelji, koji žele uspešan restoran pun zadovoljnih gostiju, zapitaju koliko pažnje zaista pridaju muzici.Bubble Jam početkom jula

Festival penušavih vina “Bubble Jam” održava se ove godine po četvrti put. Ovaj događaj zakazan je za 7. jul 2018. u Hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, tačnije na platou ispred hotela.