Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Novi dizajn McDonald's restorana

U godini u kojoj slavi 30 godina uspešnog poslovanja u Srbiji, kompanija McDonald’s pripremila je brojna iznenađenja za korisnike. Nakon što je početkom meseca lansirana nova usluga - isporuka hrane na kućnu adresu, otvoren je i renovirani McDonald’s Time Out restoran u Bulevaru Mihajla Pupina. Restoran je renoviran u skladu sa potpuno novim Natural Integrity konceptom. Materijali koji dominiraju u prostoru su hrast, šperploča i koža, a korišćena je i grafika inspirisana štampom i dopunjena zanimljivim detaljima. Osim inovativnog dizajna, novina su i terminali za poručivanje, takozvani self order kiosci. Gost može samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odabere šta će da jede, poruči ih i plati platnom karticom. Uveden je i koncept Made for you, koji osoblju u kuhinji omogućava da, čim prime  porudžbinu počnu sa njenom pripremom. Takođe, uvedena je McCafe ponuda. Restoran je zadržao baštu i dosadašnji McDrive koji je otvoren 24 sata. 

-Želja nam je da gosti McDonald’s restorana u Srbiji uvek među prvima dožive i iskuse sve novine koje kompanija na globalnom nivou uvodi. Tu mislim i na tehnološke inovacije i nove proizvode, ali i unapređenje prostora samih restorana u kojima naši gosti borave - rekla je Desanka Landauer, direktorka marketinga u kompaniji McDonald’s Srbija.

Srbija je peta zemlja u kojoj je uveden Natural Integrity koncept. Osim u Srbiji, uveden je i u Velikoj Britaniji, Holandiji, Španiji i Portugaliji.  

Share

Najnovije vesti


Srbin među 10 najboljih na svetu

Aleksandar Josipović,direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju.Dan za limuNADU!

Svratište za decu i Centar za integraciju mladih 14. jula 2018. organizuju akciju pod nazivom Dan za limuNADU.Novi predsednik Udruženja pivara Srbije

Vladimir Vava, generalni direktor Carlsberg Srbija je od 25. juna ove godine preuzeo funkciju predsednika Udruženja pivara Srbije sa mandatom od dve godine.Tri razloga zbog kojih morate mudro odabrati ozvučenje za vaš lokal

Zato je važno da se ugostitelji, koji žele uspešan restoran pun zadovoljnih gostiju, zapitaju koliko pažnje zaista pridaju muzici.Bubble Jam početkom jula

Festival penušavih vina “Bubble Jam” održava se ove godine po četvrti put. Ovaj događaj zakazan je za 7. jul 2018. u Hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, tačnije na platou ispred hotela.