Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Otvoren Sheraton!

Hotel Sheraton u Novom Sadu zvanično je otvoren za prve goste. To je prvi internacionalni hotelski brend u Novom Sadu. Poseduje 150 superior soba, a od toga je devet apartmana i jedan predsednički. U sklopu hotela je i a la carte restoran, kao i Wine&Tapas bar otvoren za sve goste, a ne samo goste hotela. Na poslednjem spratu je spa centar, a hotel poseduje i takozvane klub sobe i klub lounge sa posebnim benefitima za članove loyality kluba Sheraton i za koje će funkcionisati poseban concierge program.

Hotel Sheraton nalazi se u blizini Novosadskog sajma i prostire se na 13.000 kvadratnih metara. Ima i poseban kongresni prostor. Sa ukupno šest konferencijskih sala, kapaciteta od skoro 800 mesta i mogućnošću organizacije više događaja istovremeno ima potencijal za organizaciju najvećih skupova u okruženju.

Hotel je kategorisan sa 4 zvezdice i predstavlja investiciju kompanije MK Group vrednu 12 miliona evra. Osim toga, deo je strategije širenja hotelskom biznisa ove kompanije na najatraktivnijim lokacijama u regionu. Hotel će poslovati pod franšizom jednog od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu, "Marriot International".

Share

Najnovije vesti


Srbin među 10 najboljih na svetu

Aleksandar Josipović,direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju.Dan za limuNADU!

Svratište za decu i Centar za integraciju mladih 14. jula 2018. organizuju akciju pod nazivom Dan za limuNADU.Novi predsednik Udruženja pivara Srbije

Vladimir Vava, generalni direktor Carlsberg Srbija je od 25. juna ove godine preuzeo funkciju predsednika Udruženja pivara Srbije sa mandatom od dve godine.Tri razloga zbog kojih morate mudro odabrati ozvučenje za vaš lokal

Zato je važno da se ugostitelji, koji žele uspešan restoran pun zadovoljnih gostiju, zapitaju koliko pažnje zaista pridaju muzici.Bubble Jam početkom jula

Festival penušavih vina “Bubble Jam” održava se ove godine po četvrti put. Ovaj događaj zakazan je za 7. jul 2018. u Hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, tačnije na platou ispred hotela.