Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Otvoren Sheraton!

Hotel Sheraton u Novom Sadu zvanično je otvoren za prve goste. To je prvi internacionalni hotelski brend u Novom Sadu. Poseduje 150 superior soba, a od toga je devet apartmana i jedan predsednički. U sklopu hotela je i a la carte restoran, kao i Wine&Tapas bar otvoren za sve goste, a ne samo goste hotela. Na poslednjem spratu je spa centar, a hotel poseduje i takozvane klub sobe i klub lounge sa posebnim benefitima za članove loyality kluba Sheraton i za koje će funkcionisati poseban concierge program.

Hotel Sheraton nalazi se u blizini Novosadskog sajma i prostire se na 13.000 kvadratnih metara. Ima i poseban kongresni prostor. Sa ukupno šest konferencijskih sala, kapaciteta od skoro 800 mesta i mogućnošću organizacije više događaja istovremeno ima potencijal za organizaciju najvećih skupova u okruženju.

Hotel je kategorisan sa 4 zvezdice i predstavlja investiciju kompanije MK Group vrednu 12 miliona evra. Osim toga, deo je strategije širenja hotelskom biznisa ove kompanije na najatraktivnijim lokacijama u regionu. Hotel će poslovati pod franšizom jednog od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu, "Marriot International".

Share