Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  KFC: Pileći restoran bez piletine?

Kada se KFC prošle nedelje našao pred problemom da svojim gostima ne može da ponudi ono što očekuju, a to je piletina, imao je dva izbora: ili da se smeje ili da plače. Naravno, odlučili su se za prvu opciju.

Lansirali su reklamni oglas na kome je lik pukovnika Sandersa, a ispod njegovog lika nalaze se slova FCK. Na ovaj način želeli su da skrenu pažnju “sa piletine na vlast”.

A, mogli su da budu poznati samo po ribi i čipsu. 

Problemi sa snabdevanjem blokirali su skoro dve trećine KFC restorana u Velikoj Britaniji. Nestašica piletine izazvala je tugu i bes kod mnogih Britanaca, a neki su čak zvali policiju da se žale. Drugi su bili prinuđeni da odu Burger King. 

KFC se putem oglasa  i izvinio svojim vernim kupcima: “Žao nam je. Pileći restoran bez piletine. Nije idealno. Bila je to paklena nedelja”. Oglas KFC došao je kao odgovor na celokupno stanje društva, a do problema sa isporukom došlo je po isteku ugovora sa DHL-om. 

I posle “reklamnog” izvinjenja, stvari se polako vraćaju u normalu, a sa radom je ponovo počelo oko 800 restorana. Lista otvorenih KFC restorana na njihovom sajtu se ažurira svakih 15 minuta. 

 

Share

Najnovije vesti


Srbin među 10 najboljih na svetu

Aleksandar Josipović,direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju.Dan za limuNADU!

Svratište za decu i Centar za integraciju mladih 14. jula 2018. organizuju akciju pod nazivom Dan za limuNADU.Novi predsednik Udruženja pivara Srbije

Vladimir Vava, generalni direktor Carlsberg Srbija je od 25. juna ove godine preuzeo funkciju predsednika Udruženja pivara Srbije sa mandatom od dve godine.Tri razloga zbog kojih morate mudro odabrati ozvučenje za vaš lokal

Zato je važno da se ugostitelji, koji žele uspešan restoran pun zadovoljnih gostiju, zapitaju koliko pažnje zaista pridaju muzici.Bubble Jam početkom jula

Festival penušavih vina “Bubble Jam” održava se ove godine po četvrti put. Ovaj događaj zakazan je za 7. jul 2018. u Hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, tačnije na platou ispred hotela.