Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Cafe Lavash proslavio prvi rođendan!

Odličnom žurkom i koncertom grupe Mostar Sevdah Reunion, restoran Cafe Lavash  proslavio je svoj prvi rođendan. Mostarski "ambasadori sevdaha",  čiji se muzički stil gotovo u celosti sastoji od sevdalinki i romske muzike u modernim aranžmanima napravili su jedinstven doživljaj. 

-U Lavashu se tražilo mesto više, što potvrđuje da Beograđani znaju da prepoznaju šta je istinski dobar provod pa su svi poželeli da budu deo uzavrele atmosfere koju je napravio bend Mostar Sevdah Reunion. Pozitivna energija je preplavila Lavash što nam je veliko zadovoljstvo kada vidimo da se gosti opuste i maksimalno uživaju u zabavi koja im se pruža. Naravno, osim rođendanskog koncerta gosti su uživali u  posebnim specijalitetima naše kuhinje koja se bazira na fuziji modernog kulinarstva i tradicionalnih recepata - izjavila je Biljana Frlog, marketing i PR menadžer restorana Cafe Lavash. 

-Večeri na kojima se izvodi i peva sevdah su drugačije od svih ostalih jer se peva o najlepšim osećanjima koje nosimo u sebi o ljubavi, o čežnji, o lepoti. Cafe Lavash svojim intimnim ambijentom i vrhunskom ponudom na najbolji način podržava te emocije. 

Inače, ovaj restoran gostima nudi jela balkanskih, bliskoistočnih i indijskih ukusa interpretiranih na nov način. 

Share