Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Cafe Lavash proslavio prvi rođendan!

Odličnom žurkom i koncertom grupe Mostar Sevdah Reunion, restoran Cafe Lavash  proslavio je svoj prvi rođendan. Mostarski "ambasadori sevdaha",  čiji se muzički stil gotovo u celosti sastoji od sevdalinki i romske muzike u modernim aranžmanima napravili su jedinstven doživljaj. 

-U Lavashu se tražilo mesto više, što potvrđuje da Beograđani znaju da prepoznaju šta je istinski dobar provod pa su svi poželeli da budu deo uzavrele atmosfere koju je napravio bend Mostar Sevdah Reunion. Pozitivna energija je preplavila Lavash što nam je veliko zadovoljstvo kada vidimo da se gosti opuste i maksimalno uživaju u zabavi koja im se pruža. Naravno, osim rođendanskog koncerta gosti su uživali u  posebnim specijalitetima naše kuhinje koja se bazira na fuziji modernog kulinarstva i tradicionalnih recepata - izjavila je Biljana Frlog, marketing i PR menadžer restorana Cafe Lavash. 

-Večeri na kojima se izvodi i peva sevdah su drugačije od svih ostalih jer se peva o najlepšim osećanjima koje nosimo u sebi o ljubavi, o čežnji, o lepoti. Cafe Lavash svojim intimnim ambijentom i vrhunskom ponudom na najbolji način podržava te emocije. 

Inače, ovaj restoran gostima nudi jela balkanskih, bliskoistočnih i indijskih ukusa interpretiranih na nov način. 

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...