Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Gastro umetnost Švajcarske i Srbije

Beogradski restoran Credo krajem februara ugostiće čuveni ženevski restoran Tosca, ovenčan Mišlenovom zvezdom i prirediti svojim gostima nezaboravno gastronomsko iskustvo. U Beograd stižu asistent glavnog kuvara Roehrig Kevin, poslastičar Leonardo Di Teodoroi i menadžer restorana Alessio Risso. Oni će zajedno sa chefom kuhinje Credo restorana, Nenadom Jovanovićem goste voditi kroz evropsku kuhinju, od Italije, Švajcarske, Francuske... Cena menija je 5.400 dinara, dok je cena menija sa uparenim vinima od 8.300 dinara. Karte za ovaj događaj, zakazan za 24. i 25. februar 2018. kupuje se u Credo restoranu od 14. februara. 

Share

Najnovije vesti


Kafana je moja sudbina

Jovan Mrđenović,ugostitelj

Kafane su bile deo života čaršije. Nosile su poseban duh, neobičan, lepršav, nepredvidiv, duh koji je profilisao kulturni, zabavni i društveni život grada...



Tata mata

U kući u kojoj je pre rata živeo Mata Milošević, jugoslovenski reditelj, glumac i profesor, iskusni ugostitelj Milan Miculović otvorio je restoran dalmatinskih specijaliteta, konobu Tata Mata. Na tom mestu, u Dalmatinskoj ulici u Beogradu,...



Novi i trendi restorani

Pogledajte šta se sve zanimljivo otvorilo širom sveta u prva tri meseca 2018. 



Meso i još malo mesa

Šta se jede u srpskim restoranima?

Samo u Beogradu, prema podacima Horesa ima oko 2000 objekata koji služe hranu. Među njima je najveći broj onih koji služe roštilj i od tog broja malo je francuske kuhinje, japanske, vijetnamske, grčke, španske,...