Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  100 % veganski restoran

The Spread Eagle je prvi bar i restoran koji gostima nudi sve 100 odsto vegansko. Nalazi se u strogom centru Londona, a od bara do kuhinje na meniju je sve vegansko. Vlasnici Meriel i Luke,  kažu, želeli su ovim barom da pokažu da veganska hrana i piće ne moraju da budu neukusni, već naprotiv mogu da budu jako ukusni. Oni su još i vlasnici restorana meksičke hrane, a u svom novom restroranu će takođe služiti meksička jela, doduše malo modifikovana. Ćufte od mesa biće zamenjene ćuftama od povrća, uz pivo, tu su tofish&chips, a u ponudi će biti i veganski čorizo i naćosi natopljeni kokosovim uljem...

Share

Najnovije vesti


Decanter ocenio Tikveš vino sa 97 bodova

Na jednom od najznačajnijih specijalizovanih vinskih takmičenja u Evropi, crveno vino Barovo 2015 osvojilo je najvišu nagradu – platinastu medalju i 97 poena.T(HE) majica je superkul!

Leto je jedna od prvih asocijacija na brojne muzičke festivale i odličan provod koji očekuje ljubitelje različitih muzičkih žanrova.Znate li gde rade najbolji pekari?

Po ugledu na najveće pekarske nacije, od ovog juna i građani Srbije će znati u kojim to pekarama rade majstori svog zanata – najbolji pekari Srbije.Besplatna obuka za ugostitelje

Metro Srbija i Privredna komora Srbije, potpisali su danas Sporazum koji će preduzetnicima iz ugostiteljskog sektora, širom Srbije, omogućiti besplatne radionice na temu savremene gastronomije. Projekat će trajati do kraja godine, a do sada su u...Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.