Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  100 % veganski restoran

The Spread Eagle je prvi bar i restoran koji gostima nudi sve 100 odsto vegansko. Nalazi se u strogom centru Londona, a od bara do kuhinje na meniju je sve vegansko. Vlasnici Meriel i Luke,  kažu, želeli su ovim barom da pokažu da veganska hrana i piće ne moraju da budu neukusni, već naprotiv mogu da budu jako ukusni. Oni su još i vlasnici restorana meksičke hrane, a u svom novom restroranu će takođe služiti meksička jela, doduše malo modifikovana. Ćufte od mesa biće zamenjene ćuftama od povrća, uz pivo, tu su tofish&chips, a u ponudi će biti i veganski čorizo i naćosi natopljeni kokosovim uljem...

Share

Najnovije vesti


Zbaralji Saverio za CafeBar network

Sbaragli Saverio, chef restorana Tosca, Ženeva

EKSKLUZIVNO ZA CAFÉBAR NETWORK

Svi restorani zaslužuju Mišlenovu zvezdicu!



U Homi ima mesta za sve

Kada smo krajem prošle godine pokrenuli inicijativu da se uspostavi balans u ugostiteljskim objektima tako da i pušači i nepušači imaju prostor u kome će uživati, našoj akciji među prvima se pridružio fine-dining restoran Homa



Chez Nik

Posle 17 godina u ugostiteljskom biznisu, od pekare, preko fast fooda i čuvene palačinkarnice Keops, ugostitelj Nikola Stupar, rešio je da, kako kaže, zaokruži svoju ugostiteljsku priču. Zato je na Novom Beogradu otvorio restoran Chez Nik. U...



Kako da izgradite identitet lokala

Dejan Veljković Džesi

vlasnik restorana Dukat, Pirot

U izgradnji identiteta lokala, restorana, bilo kog objekta, učestvuje veliki broj faktora, enterijer i spoljašnjost, koncept, osoblje, vlasnik, atmosfera... i na izgradnji i održanju identiteta...



Poštujte autoritete

Nikola Stojaković, srpski kuvar svetskog glasa, kuvarsku karijeru započeo je još u domaćoj  kuhinji. U njegovoj porodici, kaže, kult hrane bio je oduvek veoma važan. Uživa u pravljenju sosova, a sa 27 godina može da se pohvali dugogodišnjim radom...