Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Zgrada od kafića

Jednu potpuno šašavu, ali ipak veoma uspešnu ugostiteljsku priču, možete videti u pešačkoj zoni Ho Chi Minh City-ja, najnaseljenijeg grada u Vijetnamu. Cafe Apartment predstavlja nov koncept u ugostiteljstvu. Reč je o “najkul” kvartu u gradu, kako su ga okarakterisali mnogobrojni gosti, ali kvart nije baš kvart u pravom smislu te reči, već stara državna devetospratnica pretvorena u Cafe Apartment.

 

Na svakom spratu su kafići, restorani, barovi i prodavnice. Svaka soba predstavlja jedan ugostiteljski objekat koji je totalno različit od onog drugog. Do željenog lokala stiže se stepenicama ili liftom, a prema rečima gostiju, u ovoj zgradi možete da provedete i ceo dan, a da vam ne bude dosadno.

A, osim svega ovoga, ono što na kraju najviše čini ovo mesto jedinstvenim je to što se uopšte nalazi u staroj državnoj zgradi što je u zemljama poput Singapura, Malezije i Tajlanda zbog pravnih propisa skoro pa nemoguća misija. 

Share

Najnovije vesti


HOMA: Topli obrok za sve zaposlene!

Posvećeni vlasnici Vlastimir Puhalo i Filip Ćirić svakog dana čine sve što je potrebno da u svakom trenutku budu ispunjeni svi aspekti za dobro i uspešno ugostiteljstvo. Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.