Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Zgrada od kafića

Jednu potpuno šašavu, ali ipak veoma uspešnu ugostiteljsku priču, možete videti u pešačkoj zoni Ho Chi Minh City-ja, najnaseljenijeg grada u Vijetnamu. Cafe Apartment predstavlja nov koncept u ugostiteljstvu. Reč je o “najkul” kvartu u gradu, kako su ga okarakterisali mnogobrojni gosti, ali kvart nije baš kvart u pravom smislu te reči, već stara državna devetospratnica pretvorena u Cafe Apartment.

 

Na svakom spratu su kafići, restorani, barovi i prodavnice. Svaka soba predstavlja jedan ugostiteljski objekat koji je totalno različit od onog drugog. Do željenog lokala stiže se stepenicama ili liftom, a prema rečima gostiju, u ovoj zgradi možete da provedete i ceo dan, a da vam ne bude dosadno.

A, osim svega ovoga, ono što na kraju najviše čini ovo mesto jedinstvenim je to što se uopšte nalazi u staroj državnoj zgradi što je u zemljama poput Singapura, Malezije i Tajlanda zbog pravnih propisa skoro pa nemoguća misija. 

Share

Najnovije vesti


Zbogom plastičnim slamčicama!

Dve najveće kompanije u industriji pića, Diageo i Pernod Ricard odlučile su da ukinu  plastične slamčice iz upotrebe.Gastro umetnost Švajcarske i Srbije

Beogradski restoran Credo krajem februara ugostiće čuveni ženevski restoran Tosca, ovenčan Mišlenovom zvezdom i prirediti svojim gostima nezaboravno gastronomsko iskustvo.Kad pivo otvara muzej

Zaječarsko pivo pokreće nacionalnu kampanju "Otvorimo zajedno Narodni muzej" u okviru koje će potrošači širom Srbije kupovinom specijalnog izdanja limenki doprineti prikupljanju sredstava potrebnih za završetak radova na renoviranju Narodnog...Šta je zvezda novog menija?

Restoran Enso predstavio je novi meni!100 % veganski restoran

Ćufte od mesa biće zamenjene ćuftama od povrća, uz pivo, tu su tofish&chips...