Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Gradsko zelenilo poziva pivare na saradnju

Javno komunalno preduzeće Gradsko zelenilo Novi Sad poziva sve proizvođače piva iz Srbije da dostave ponude radi zaključenja ugovora o poslovnoj saradnji. Reč je o ugovoru  kojim bi se određeni asortiman proizvođača piva prodavao u poslovnim objektima i prostorima na Štrandu, poznatom novosadskom kupalištu. Time bi JKP Gradsko zelenilo obavezalo zakupce da imaju točilice za pivo, brendiranu opremu proizvođača piva i pivo. Ugovor se zaključuje na četiri godine, a rok za podnošenje ponuda je 30. januar 2018. 

 

 

Izvor: N1

Share

Najnovije vesti


HOMA: Topli obrok za sve zaposlene!

Posvećeni vlasnici Vlastimir Puhalo i Filip Ćirić svakog dana čine sve što je potrebno da u svakom trenutku budu ispunjeni svi aspekti za dobro i uspešno ugostiteljstvo. Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.