Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Novina u američkim hotelima

Da li vam se dogodilo da vam sobarica uđe u sobu u hotelu iako ste na vrata okačili natpis “Ne uznemiravaj”?Naime, u nekoliko hotela u Sjedinjenim američkim državama, ukinut je ovaj natpis, baš zbog toga. Gosti su se žalili na osoblje hotela koje im je ulazilo u sobe kada nije trebalo. I umesto toga, u hotelima Boyd Gaming,i Hilton, uvedene su kartice za koje gosti tvrde da “narušavaju privatnost”. S druge strane, iz ovih hotela tvrde da nova promena u praksi ne unosi nikakvu promenu u načinu tretiranja gostiju, već da je uvedena iz bezbednosnih razloga. 

Share

Najnovije vesti


HOMA: Topli obrok za sve zaposlene!

Posvećeni vlasnici Vlastimir Puhalo i Filip Ćirić svakog dana čine sve što je potrebno da u svakom trenutku budu ispunjeni svi aspekti za dobro i uspešno ugostiteljstvo. Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.