Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Fuzetea je novi ledeni čaj

Coca-Cola danas predstavlja svoj novi ledeni čaj pod nazivom Fuzetea širom Evrope. Vredan preko milijardu američkih dolara, jedan je od najuspešnijih brendova kompanije Coca-Cola. Evropsko predstavljanje brenda Fuzetea održano je sinoć u jedinstvenom ambijentu ogromnog staklenika u kome su tropske biljke Giardino Verde u Cirihu. Osim predstavnika medija iz cele Evrope, u Švajcarsku je doputovao i Brajan Smit, predsednik za Evropu, Bliski istok i Afriku, kako bi lično predstavio buduću strategiju kompanije Coca-Cola pred više od 190 zvanica. 

-Ukus potrošača se brzo menja, posebno kad su u pitanju milenijalci. Naši potrošači traže veći izbor napitaka i proizvode koji odgovaraju različitim potrebama, raspoloženjima i trenucima. Evropsko predstavljanje brenda Fuzetea neverovatna je prekretnica za nas u pogledu ponude novih i neočekivanih ukusa, koje je naš sektor za istraživanje i razvoj prilagodio lokalnim zahtevima. Ono pokazuje da mi kao kompanija možemo brzo da reagujemo i ponudimo proizvode vrhunskog ukusa koji će se dopasti potrošačima - rekao je Brajan Smit. 

 

Share

Najnovije vesti


Rustique

Senjački restoran Rustique u Beogradu je poznat po svojim odličnim picama. U enterijeru dominiraju zemljane boje, a osećaju topline doprinosi i veliki kamin izrađen od kamena. Gosti iz sale mogu da posmatraju i pripremu pice jer se uz bar nalazi...



Reportaža: Vijetnam

Piše: Ivan Marković, kulinarski entuzijasta

Otkud baš u Vijetnam? Šta ćeš tamo pored toliko lepših destinacija? – nizala su se pitanja bliskih i manje bliskih ljudi koji i dalje odbijaju da prihvate činjenicu da je moj najveći nagon ka...



Zakon zakucava vrata

Kako dva nova zakona utiču na ugostitelje...

Radi smanjenja sive ekonomije država je odlučila da ugostitelje udari po džepu. Izmene Zakona o poreskom postupku koje su sredinom aprila stupile na snagu predviđaju da u slučaju prekršaja poput...



Standardi moraju da se poštuju

Piše: Deana Dimitrijević

Osnovna svrha dobrovoljne kategorizacije kojom se rukovodio Hores jeste unapređenje kvaliteta restoraterske ponude, kao i potreba da se restorani, kao reprezentativna vrsta ugostiteljskih objekata iz sektora hrane i pića,...



Mišlenov kuvar u Beogradu

Mladi kuvar Gijom Iskandar prvi put je došao u Beograd pre mesec dana kako bi se s vlasnicima restorana Langouste dogovorio o saradnji. Beograd mu se veoma dopao, pa se ubrzo preselio u naš glavni grad i postao chef...