Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Svi bi da rade u Hiltonu

Krajem decembra, među ugostiteljima u Beogradu, pored dočeka Nove godine, glavna tema bila je “posao u beogradskom Hiltonu”. Koga god da smo pitali kako im je na poslu, bilo barmene ili kuvare, odgovori su bili identični: Evo, “jurimo” posao u Hiltonu. I zaista se nadamo da ste ga “najurili”, ali ako još uvek niste, u Hiltonu su i dalje otvorene pozicije za Bartendera, Guest Relations Managera. Front Office Shift Leadera i Assistant Front Office Managera.

Podsećanja radi, Hilton je u Beogradu počeo da se gradi 2016. godine. Nalazi se na uglu ulica Kralja Milana i Kralja Milutina. Prema najavama, zvanično će početi sa radom početkom marta 2018. 

Više na linku: http://bit.ly/2DjyR7V

Share

Najnovije vesti


Zbogom plastičnim slamčicama!

Dve najveće kompanije u industriji pića, Diageo i Pernod Ricard odlučile su da ukinu  plastične slamčice iz upotrebe.Gastro umetnost Švajcarske i Srbije

Beogradski restoran Credo krajem februara ugostiće čuveni ženevski restoran Tosca, ovenčan Mišlenovom zvezdom i prirediti svojim gostima nezaboravno gastronomsko iskustvo.Kad pivo otvara muzej

Zaječarsko pivo pokreće nacionalnu kampanju "Otvorimo zajedno Narodni muzej" u okviru koje će potrošači širom Srbije kupovinom specijalnog izdanja limenki doprineti prikupljanju sredstava potrebnih za završetak radova na renoviranju Narodnog...Šta je zvezda novog menija?

Restoran Enso predstavio je novi meni!100 % veganski restoran

Ćufte od mesa biće zamenjene ćuftama od povrća, uz pivo, tu su tofish&chips...