Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Svi bi da rade u Hiltonu

Krajem decembra, među ugostiteljima u Beogradu, pored dočeka Nove godine, glavna tema bila je “posao u beogradskom Hiltonu”. Koga god da smo pitali kako im je na poslu, bilo barmene ili kuvare, odgovori su bili identični: Evo, “jurimo” posao u Hiltonu. I zaista se nadamo da ste ga “najurili”, ali ako još uvek niste, u Hiltonu su i dalje otvorene pozicije za Bartendera, Guest Relations Managera. Front Office Shift Leadera i Assistant Front Office Managera.

Podsećanja radi, Hilton je u Beogradu počeo da se gradi 2016. godine. Nalazi se na uglu ulica Kralja Milana i Kralja Milutina. Prema najavama, zvanično će početi sa radom početkom marta 2018. 

Više na linku: http://bit.ly/2DjyR7V

Share

Najnovije vesti


HOMA: Topli obrok za sve zaposlene!

Posvećeni vlasnici Vlastimir Puhalo i Filip Ćirić svakog dana čine sve što je potrebno da u svakom trenutku budu ispunjeni svi aspekti za dobro i uspešno ugostiteljstvo. Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.