Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Budweiser ide u orbitu!

Budweiser se očigledno nije šalio kada je svoju strategiju usmerio na lansiranje prvog piva u svemir. Naime, prvi korak u kompaniji Mars koja i proizvodi ovo pivo je učinjen, i  zahvaljujući svemirskoj kompaniji Space X početkom decembra će u Međunarodnu svemirsku stanicu stići prve količine ječma. Kada se ječam vrati na Zemlju prvo će biti analiziran da bi se utvrdilo kako zrna reaguju na okolinu. Budweiser-ov tim će eksperimentisati i sa klijanjem semena. 

-Budweiser je uvek u korak sa inovacijama, a inspiraciju tražimo u kolektivnom američkom snu, a to je da stignemo na Mars – rekao je potpredsednik kompanije Mars, Ricardo Markues i dodao da se nada da će kompanija uskoro biti spremna da nazdravi na Marsu!  

Share

Najnovije vesti


Pernod Ricard u akciji spasavanja vrabaca!

U saradnji sa Društvom za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, kompanija Pernod Ricard organizovala je akciju „Spasimo beogradske vrapce“.Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objektaMiamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mestoGde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.