Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Budweiser ide u orbitu!

Budweiser se očigledno nije šalio kada je svoju strategiju usmerio na lansiranje prvog piva u svemir. Naime, prvi korak u kompaniji Mars koja i proizvodi ovo pivo je učinjen, i  zahvaljujući svemirskoj kompaniji Space X početkom decembra će u Međunarodnu svemirsku stanicu stići prve količine ječma. Kada se ječam vrati na Zemlju prvo će biti analiziran da bi se utvrdilo kako zrna reaguju na okolinu. Budweiser-ov tim će eksperimentisati i sa klijanjem semena. 

-Budweiser je uvek u korak sa inovacijama, a inspiraciju tražimo u kolektivnom američkom snu, a to je da stignemo na Mars – rekao je potpredsednik kompanije Mars, Ricardo Markues i dodao da se nada da će kompanija uskoro biti spremna da nazdravi na Marsu!  

Share

Najnovije vesti


Isprobajte najbolji šampanjac na svetu!

Vrhunska vina, prestižna pića i destilati drugi put pred srpskom publikom, u ekskluzivnom okruženju salona Wine MartInspirativni događaji na sajmu ProWein 2019 (17-19. mart)

Diseldorf će u martu po 25. put biti domaćin vinskoj industriji sveta. Na najznačajnijem sajmu vina i alkoholnih pića ProWein 2019 od 17. do 19. marta u deset izložbenih hala oko 6.800 izlagača prezentovaće vinske regije iz svih krajeva sveta....Otvoreni sajmovi turizma, vina i ugostiteljstva

Ljajić: Cilj je 1,7 milijardi dolara od turizma u 2019.Jubilarni 25. ProWein

Jubilarni 25. ProWein (17-19. mart): 25 godina uspeha. U martu sajam ProWein slavi svoju 25-godišnjicu postojanja. Tokom 25 godina duge istorije ProWein je zabeležio enormni porastBakšiš naš nasušni

 Bakšiš među ugostiteljima poprima poruku pripovetke Tamni vilajet – ko uzme kajaće se, ko ne uzme kajaće se...