Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Otvoren Novosadski Winter Fest

Na Trgu slobode u Novom Sadu otvoren je drugi Novosadski Winter Fest. Gostima je dobrodošlicu poželeo Milorad Radojević, član Gradskog veća za privredu.

-Desetine hiljada ljudi, prošle godine tokom ove manifestacije, zastalo je na Trgu slobode da se ugreje uz dobru atmosferu, hranu i piće, i da se provoza kočijama. Drago mi je što će i ove godine novosadske ulice i trgovi biti koncertni podijumi, mesta puna ljubavi i davanja, i da će veliki broj turista posetiti Novi Sad za vreme zimskih praznika. Ove godine, turistička sezona bila je rekordna u našem gradu. To nam pokazuje da je Novi Sad prepoznat od strane turista, da je grad koji aktivno živi, kao i to da se svaki dinar uložen u ovakve manifestacije višestruko vraća Gradu Novom Sadu – rekao je Milorad Radojević. 

Ovogodiišnji Winter Fest trajaće do 30. novembra 2017. Tokom trajanja manifestacije, svi zainteresovani će moći da se provozaju fijakerom, kupe različite proizvode, rukotvorine. 

Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, kompanija Heineken i Vojvođanska banka. 

Share

Najnovije vesti


Radost - fina kuhinjica

Radost fina kuhinjica je restoran u kome je Martin Gor iz Depeche Moda probao skoro sve s menija. U njemu se zdrava hrana priprema svakodnevno, a radni dan počinje rano ujutro, kada vlasnica Saška Maček odlazi na pijacu po sveže namirnice. Zatim...



Još strože kazne

Za neizdavanje računa zatvaranje restorana na godinu dana...

Pred letnju sezonu ugostitelje je dočekala loša vest. Naime, država je odlučila da pooštri kazne za prekršaje poput neprijavljivanja zaposlenih ili neizdavanja fiskalnog računa, pa ako...



Zaštita podataka gostiju (GDPR)

Hotelijeri u svetu već odavno su spremni, dok se domaći, kao što to obično biva u našoj zemlji, pripremaju u minut do 12. Podaci jesu resurs, ali s novom regulativom (GDPR) ujedno predstavljaju i veliku odgovornost i zahtevaju čitav niz mera koje...



Pušenje ili ne, odlučite sami!

GORAN JOVIĆ

vlasnik kafića Knez, Valjevo

Smatram da samo fizičkim pregradama kao što su zid ili staklo, u stvari, dobijate pravi prostor, dok podela na rejone bez pregrade znači isto kao kada bi u jednom malom delu bazena bilo dozvoljeno...



U kuhinji mora da bude zabavno

EYCK ZIMMER

Culinary director hotela Square Nine

Sa novim šefom kuhinje hotela Square Nine Eyckom Zimmerom razgovarali smo o kuvanju, novom letnjem meniju, Mišlenovim zvezdicama i životu u Beogradu. 

Koliko je ovaj duhoviti Nemac neobičan...