Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Podrum Vukoje otvara destileriju

Na lokalitetu Zasad polje u Trebinju uskoro će početi sa radom nova destilerija i uljara u Bosni i Hercegovini. Destilerija je u vlasništvu Podruma Vukoje, i u njoj će se prerađivati više sorti vinove loze, od kojih će se dalje praviti vina i rakije. Osim toga, u uljari će se praviti ekstra devičansko maslinovo ulje. Kada je reč o pravljenju rakije biće korišćena tehnologija nemačke firme Adolf Adrian, a kako najavljuju iz Podruma Vukoje, u destileriji će se praviti i likeri od hercegovačkih trava, specijalne rakije od grožđa, barik rakija koja će neko vreme odležavati u buradima. 

Share

Najnovije vesti


Sremački domaći specijaliteti

Senica se nalazi u krugu vinarije Mačkov podrum. Domaćinska, opuštena atmosfera i karirani stolnjaci su lajt-motiv ovog objekta



Miamiam ima novi meni

Restoran Miamiam je jedno malo porodično mesto



Gde izaći u Velikoj Plani?

Od sada je i duplo popularniji jer je na radost svojih stalnih gostiju, proširio ponudu piva.



Ugostitelji spremni za Mundijal!

I dok Vučić obećava 10 miliona našim fudbalerima za pobedu na Mundijalu, a Nikola Rokvić ih pesmom ispraća u Rusiju, ugostitelji, i pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu, zadovoljno trljaju ruke.



Kušali smo vina iz Hrvatske...

Ovog vikenda je Hrvatska gospodorska komora (HGK) u konobi Tata Mata u Beogradu predstavila svoja vina.